Mehmet Demirkol'un karşılaşmaya dair öne çıkan demeçleri şöyle...

Okan Buruk'un sözleşmesine 15 milyon Euro'luk tazminat! Okan Buruk'un sözleşmesine 15 milyon Euro'luk tazminat!

"FENERBAHÇE'YE GÖRE AVANTAJI..."

"Galatasaray artık rakipleri daha kolay çözüyor. Fenerbahçe'ye göre avantajı savunma arkasına koşu yapabilen oyuncuları var. Maçı baştan koparıyorlar ve rakibi üzerine de getirmiyorlar. Emre Belözoğlu, Prag maçından dolayı yorgun olacaklarını düşündü Galatasaray'ın, takımını hızlı çıkarmayı denedi ataklarda ama başarılı olamadı. Daha çok top yapan oyunculara ihtiyacı vardı. Maçın oyuncusu Davinson. Kerem Demirbay da iyiydi ama altı pasta gol atması çok değerliydi."

"KAZIMCAN AYNI PERFORMANSINI DEVAM ETTİRDİ"

"Kazımcan zaten iyi değildi. Aynı performansını Ankaragücü'nde de devam ettirdi. Galatasaray'da tutmayan oyunculardan birisi. Kötü oynadı diye eleştirildi sanki milyon Dolarlar verip almadılar."

DERRİCK KÖHN YORUMU

"Köhn'ü ilk maçında değerlendirmek doğru olmaz. Çünkü karşısında onu zorlayacak organizede bir takım yoktu. Birebirde hiçbir oyuncu karşısına çıkmadı. Biraz beklemek lazım. Boey ve Kerem Demirbay'da bunu gördük."

"BULAMAZSIN BAŞKA BİR KALECİ"

"Hiçbir Galatasaraylı yönetici, Muslera'ya git diyemez. 2 büyük sakatlık geçirdi ve daha sağlam döndü. Tarihin içerisinde olduğumuz için farkında değiliz, heykeli dikilecek bir adam. Bulamazsın başka bir kaleci. Galatasaray tarihinin kaleci anlamında 1 numarası. Eşi benzeri yok."

S.PRAG RÖVANŞ MAÇI

"Galatasaray'ın bir avantajı var ama tur bana göre halen ortada. Çalışarak hücum yapıyorlar ve organize bir takımlar. Oyundan etkilendik fakat bireysel anlamda iyi oyuncuları yok." dedi.