Mehmet Demirkol, Sarı-kırmızılı takımın 3-1'lik Adana Demirspor galibiyetini de değerlendirdi.

"ICARDİ, AL PACİNO - DE NİRO GİBİ"

"Icardi çok pozisyona girmese de geriye gelerek Adana Demirspor orta sahasının ayarını bozuyor. Ndiaye'nin Fenerbahçe karşısında uyguladığı presi bertaraf etmeyi başardı. Süper Lig'in en jön futbolcusu. Hem jön hem de çok iyi karakter Al Pacino ve Robert De Niro gibi."

"BARIŞ ALPER'İN 2 HATASI..."

"Ben biraz Barış Alper'in sol bekte oynamasını Caner Erkin'e benzetiyorum. Rusya'ya gitmeden önce kanat oynuyordu daha sonra beke geçti ve deformelerini hallederek çok iyi bir bek oyuncusu oldu. Barış Alper de futbol hayatına bek olarak devam etmek istiyorsa en önemli 2 hatasını gözden geçirmeli. Mesela rakibe müdahalelerde topu nasıl alacağını bilmiyor. Bir de stoper bağlantılarında çizgiyi tam sağlayamıyor. Bunları iyi irdelemesi gerekiyor. Maçın genelinde iyiydi ama rakip zaten çok zorlamadı."

"YÜKSEK TEMPO OLMADAN BEKLEYEREK..."

Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum'un Erden Timur sözleri Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum'un Erden Timur sözleri

"Galatasaray'ın Kopenhag maçındaki oynayacağı futbolun Bayern Münih maçındaki deplasman futbolu gibi olacağını düşünüyorum. Yani yüksek tempo olmadan biraz daha bekleyerek rakip kaleye gidecekler. Çünkü Galatasaray kaçırmaya başladıkça devamı geliyor. Okan Hoca bunun farkında. Kompakt bir oyun görebiliriz. Evet Kopenhag iyi sonuç alamıyor kendi ülkesindeki maçlardan, bir kriz var ama rahat rahat pozisyona giriyorlar. Belli ki kafalar Galatasaray maçında." dedi.