Socrates'e değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasını da yorumladı.

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"İKİ TAKIM DA RAHAT!"

"Galatasaray, kendi evinde ezeli rakibini yenip şampiyon olmak isteyecek. Fenerbahçe'nin ise kazanmaktan başka çaresi yok. İki takım da rahat. Zor bir denklem yok ortada. Fenerbahçe kazanabilir mi? Kazanabilir ama yine Galatasaray'ın çok büyük avantajı var. Belki de son hafta Konyaspor rahat edecek ve 1 puan zaten Galatasaray'a yetecek."

"DOKUNUŞLARI FARK YARATTI"

"Okan Hoca'nın sezon başından beri dokunuşları büyük fark yarattı. Büyük iş başardı. Sezon başında Barış Alper yedek oturuyordu, bugün sezonun en iyi oyuncusu olabilir miyi tartışıyoruz. Mertens yedek oturuyordu. Kerem Demirbay bir anda yükselişe geçti. Gelecek sezon kaptan olacağı konuşuluyor. Berkan Kutlu 6 ay gitti daha sonra geldi ve takıma katkı sağlıyor. Devre arasında kadroya katılan Vinicius bir şeyler katıyor, Kasımpaşa maçında sahneye çıktı. Kısacası evrensel bir teknik direktörlük sergiliyor. Zaha'yı ve Kerem Aktürkoğlu'nu kesiyor. Oliveira denklem dışı kalıyor. Bize bunları da anlatıyor."

"BAŞARISIZ DEĞİLLER"

"Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon başarısız değiller. Fenerbahçe'nin 2.58 puan ortalaması var. Sezon başında Okan Hoca'ya 'Fenerbahçe 2.58 puan tutturacak' deseler. O da 'Hadi ya, kaçıncı hafta şampiyon olacaklar!' diye kendi kendine sorardı." dedi.