Socrates'e yorumlarda bulunan Demirkol, Sarı-kırmızılı kulüpteki yaşanan son gelişmeleri de değerlendirdi.

"GALATASARAY İÇİN KRİTİK BİR DÖNEMEÇ"

"Trabzonspor'un fazla eksikleri var Galatasaray ise biraz daha eksiklerini kapatarak gidecek Trabzon'a. Ben iyi maç bekliyorum. Abdullah Avcı ve oyuncular da Antalyaspor maçındaki oynanan futbolla çok eleştirildi. Takımın yarısı olan Onuachu Milli Takıma çağrıldı. Pepe ve Trezeguet Afrika Kupası'na gitti. Abdülkadir Ömür, Denswil ve Bakasetas sakat. Ne kadar eksik olursa olsun Trabzonspor büyük camia. Galatasaray için kritik bir dönemeç. Ben çok güzel bir maç bekliyorum. Sonucunu tahmin etmek kolay değil."

"HAKEMLER MANİPÜLE EDİLİYOR"

"Maç daha başlamadan hakemler sürekli baskı altına alınıyor, manipüle ediliyor. Birisi senin kafana vururken nasıl işini yapabilirsin? Sonra hakemi savunuyor diyecekler."

DURSUN ÖZBEK'E ELEŞTİRİ

"Dursun Özbek diyor ki, 'Organize kötülük var karşımızda.' Senin yenilmen için mücadele içinde olsalar o penaltıyı niye versin? Çok da verilmeyebilir bir penaltı."

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"OKAN BURUK MAAŞINI ALMADI"

"Aynı Dursun Özbek şunu diyor 'Bir tek bizim finansal durumumuz konuşuluyor.' hayır konuşulmuyor. Konuşulmadığı için zaten böyle oluyor. Yok mu bir ödeme krizi? Yoksa al kardeşim de göster herkese. Benim bildiğim Okan Buruk maaşını almadı. Diğer futbolcular 3-5 ay geriden maaş alıyor. Hatta önümüzdeki sezonun locaları satılarak ödemeler yapıldı. Şampiyonlar Ligi'nden gelen gelire rağmen bunlar oluyor. Bu yüzden Erden Timur'la ilgili problem var içeride. Zaha'ya 3'ken 5 verildi. İstenilen adamların dışında yıldız ve rakibin elinden oyuncu alınıp transfer yapıldı. Bunlar konuşulmuyor, hakem konuşuluyor. Bizim itirazımız bitmez ki Manchester United maçındaki hakem kararlarını da tartıştık." açıklamasında bulundu.