Menajerimi Ara dizisinin 6.bölümü az önce sonlandı. STAR TV'nin sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanı birazdan aşağıda vermiş olduğumuz linkte bulunacaktır. Takipte kalın...

MENAJERİMİ ARA 7.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

‘Call My Agent’ın, Türkiye uyarlaması olan dizi ‘Menajerimi Ara’ ismiyle Türkiye’de yer alacak.  Dizide, ünlü oyuncuların ve menajerlerinin dünyası masaya yatırılacak.  Menajer ve asistanlarının telaşlı anlarına tanık olduğumuz tanıtımda izleyici, Ego Ajans’ın kapısından içeri adımını atıp ajansın renkli ekibiyle tanışıyor.    Dizide; İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz. Dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

Maslak’ta iş merkezlerinin tam kalbinde çekimlerine başladı. Ancak çekim yerleri sadece Maslak ile sınırlı kalmayacak yine İstanbul’un gözde mekanlarından birisi olan Ataşehir’deki lüks konutlarda Menajerimi Ara dizisinin çekimleri devam edecek.