Sarı-kırmızılılar derbi müsabakasından 1 puanla ayrılması durumunda 24.şampiyonluğunu resmen ilan edecek.

İRFAN CAN VE MERT HAKAN'IN PLANI!

Edinilen bilgilere göre İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, müsabaka öncesi Fenerbahçeli taraftarların (Genç Fenerbahçeliler) bulunduğu bölüme gidip sık sık üçlü ve oley çektirecekler. Böylece şampiyonluğa hazırlanan Galatasaraylı taraftarları demoralize etmeye çalışacaklar.

İYİLEŞİYORLAR!

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

Mert Hakan sakatlığını tamamen atlattı. Takımla birlikte idmanlara çıkıyor. İrfan Can'ın ise hafif ağrıları bulunuyor. Süre almasa da kafilede yer almak istiyor.

Kadıköy'de ligin ilk yarısında oynanan maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı.

BECAO'NUN YERİNE DJİKU OYNAYACAK!

Sarı-lacivertlilerde Rodrigo Becao, Kayserispor maçında gördüğü sarı kartla Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Teknik direktör İsmail Kartal, Becao'nun yerine Djiku'ya forma şansı verecek.

GALATASARAY'DA EKSİK YOK

Ev sahibi Galatasaray'da ise herhangi bir eksik veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe karşısında tam kadro sahada olacak. Karagümrük müsabakasında hafif sakatlık geçiren Victor Nelsson'un ciddi bir durumunun olmadığı kaydedildi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un son haftalarda forma şansı bulamayan Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'yla özel olarak ilgileneceği öğrenildi.

(Plus Sports)