Arjantin basınında yer alan ünlü gazeteci Rodrigo Francisco Lussich, Messi'nin Icardi'yi bilerek milli takıma aldırmadığını iddia etti.

Lussich, Show Partners'ta şu açıklamayı yaptı: "Messi, Icardi'yi aptal olarak nitelendiriyor. Milli Takım'da kötü muamele gördü. Herkes Icardi'den nefret ediyor. Sampaoli döneminde Icardi, Arjantin Milli Takım kadrosuna çağrılmıştı. Mascherano, Messi, Agüero aynı masada oturuyorlardı. Icardi de o masaya oturma cesareti gösterdi. Messi ve arkadaşları Icardi'yle tek kelime konuşmadı." dedi.

SADECE SAAT VE ARABALAR

Birbirlerine mesaj göndermeye başladılar. Messi, 'Bu pisliğin, burada ne işi var?' dedi. Mascherano'nun Maxi López'in (Icardi'nin eşinin eski kocası) yakın bir arkadaşı olduğu için ona Milli Takım'da olduğu sürece Icardi'nin asla orada oynamayacağına söz vermiş. Ayrıca Icardi'nin sohbetlerde sadece araba ve saatlerden bahsettiğini söylüyorlar." şeklinde konuştu.

UltrAslan'dan Erkan Engin'i hedef alan açıklama UltrAslan'dan Erkan Engin'i hedef alan açıklama

GALATASARAY'DA YÜZDE 100 DURUMA GELDİ

TV8,5'ta yayınlanan programda Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, Mauro Icardi ile ilgili bilgiler aktardı.

"Herkesin merak ettiği Icardi. Galatasaray taraftarlarına müjdeyi vereyim. Icardi, şu anda gerçekten yüzde 100 hazır durumda. Attığı sprintleri gördüm. Hiçbir sıkıntısı yok. Kayserispor maçı ilk 11'ine girer  ve çok da iyi oynar. Fiziksel anlamda bir sıkıntı görmedim." ifadelerini kullandı.

(Şampiy10)