Metin Öztürk, transfer ve Başkanvekili Erden Timur'la ilgili gelen sorulara da cevap verdi.

"KOPENHAG'A 9 PUANLA GİDECEKTİK"

Dursun Özbek'in yönetim listesi açıklandı! Erden Timur... Dursun Özbek'in yönetim listesi açıklandı! Erden Timur...

"Adana Demirspor maçının hakemin çok konuşulmadığı bir maç olmasını istiyoruz. Hakemlerden herkes tepkili. Avrupa'da da böyle. Kopenhag'a 9 puanla gidecektik, 6 puanla gidiyoruz. Biz sahaya odaklanıyoruz. Konsantrasyonumuzu bozmuyoruz. Bu iş lobiyle değil, endişemiz de yok. Galatasaray her maça favori olarak çıkıyor. Bu büyük bir değişim."

"400 MİLYON TL'LİK MAÇ"

"Kurucu Başkanımız Ali Sami Yen de 'Avrupa'daki takımlarını yenmek görevimiz' demişti. Bugün Kopenhag maçı 400 milyon TL'lik bir maç. Umarım hem o parayı kasaya sokarız hem de Türkiye'nin daha fazla takımla temsil edilecek bir sonuç alırız."

"PLAY-OFF SÜPER LİG'E UYGUN DEĞİL"

"Avrupa'da büyük liglerde play-off yok. Daha çok küçük liglerde yarışı heyecanlı hale getirmek için yapıyorlar. Bizim için uygun olmadığını düşünüyorum. Takım sayısının az olduğu liglerde olabilir. Bu konu daha çok pişecek. TFF iyi niyetle daha çok geliri nasıl getirebiliriz diye uğraşıyor. TFF'nin iyi niyetine de set çekmemek lazım. Bence play-off Süper Lig'e uygun değil."

ERDEN TİMUR'A ÖVGÜLER

"Erden Timur'un kulüp için ne kadar faydalı olduğunu biliyorum. 13. sırada olan bir takım geçen sene şampiyon oldu. Şimdi Şampiyonlar Ligi'nde gidiyor. Öncelikli olarak başkan sorumlu. öncelikli alkış ona sonra da Erden Timur'a..."

ZANİOLO AÇIKLAMASI

Soru: Zaniolo devre arası dönebilir mi?

"Zaniolo bizim futbolcumuz. Okan Buruk'un ihtiyacı var mı? Erden Timur'un fikri ne? Önce onların fikirlerini dinleyelim. Her futbolcuyla ilgili bu durum. Erden Timur müthiş götürüyor. O varken bizim yorum yapmamız doğru olmaz."

TEMSİLCİ KÜFÜRÜ HAKKINDA

"Yönetim Kurulu salı günü, salı günü de Kopenhag'dayız. Bu akşam Adana Demirspor maçı öncesi konuyu değerlendireceğiz. O değerlendirme yapılmadan bir şey söylemem şık olmaz." dedi.