Vole'de yorumlarda bulunan Metin Tekin, Okan Buruk'un açıklamalarının bazılarına hak verdi, bazılarını eleştirdi.

"OKAN HOCA'YA KATILIYORUM"

"Bir tarafta İsmail Kartal diyor ki 'Kupa maçı bizim için yorucu' diğer tarafta Okan Buruk diyor ki 'Süper Kupa'yı oynasaydık daha hazır olacaktık' iki farklı görüş var ortada. Ben İsmail Kartal'ın yerine Okan Hoca'ya katılıyorum. 24 günde sadece 1 maça çıktılar. 24 günlük süre zarfında fiziksel olarak çok bir şey kaybetmezsin ama oyun ritmin kaçar. Keza Fenerbahçe de bunu Olympiakos ve Karagümrük maçlarında yaşadı."

"BİRAZ TUTARLILIK BEKLİYORUM"

"Okan Buruk, yabancı hakem ve robot hakem mevzusuyla ilgili olumlu demeçler kullandı. Sadece kendisinden biraz tutarlılık bekliyorum. Bir Şampiyonlar Ligi dönüşü yabancı hakemleri eleştirip Türk hakemleri savunmuştu. Burada biraz daha dikkatli olması gerektiğinden yanayım."

"MİLLİ TAKIMA İLK BARIŞ ALPER'İ YAZARIM"

Levent Tüzemen: "Makyaj yapıyor, takım arkadaşları sevmiyor" Levent Tüzemen: "Makyaj yapıyor, takım arkadaşları sevmiyor"

"Bu yaz Türkiye, EURO 2024'de oynayacak. Ben o Milli Takımın aday kadrosuna ilk Barış Alper Yılmaz'ı yazarım. İlk 11 oynasın veya oynamasın. 5 kişilik futbolcu götürüyorum oraya. Her bölgede oynuyor." dedi.