FUTBOL

Metin Tekin'in Galatasaraylı oyuncuya Mesut Özil benzetmesi

Vole yorumcusu Metin Tekin, lider Galatasaray'ın bu hafta oynayacağı Sivasspor maçıyla ilgili tespitlerde bulundu.

Abone Ol

Metin Tekin, Galatasaraylı Kerem Demirbay'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

"İSMAİL HOCA UYUYAMAMIŞTIR"

"Galatasaray, Adana'da zorlu bir deplasmana çıktı. Özellikle taraftar desteği gerçekten ön plana çıkmıştı. Buradan da galip geldiler. Ben iddia ediyorum Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal bu maçı izledikten sonra uyuyamamıştır. Çünkü artık rakibi şampiyonluğa çok yakın. Her şey Galatasaray'ın elinde."

KEREM DEMİRBAY'A ÖVGÜLER

"Kerem Demirbay kaliteli bir oyuncu. Belki sahada çok savaşıyor, çok mücadele ediyor demiyoruz ama başka meziyetleri var. Mesut Özil için 'Sahada savaşmıyor, topla dans ediyor' derdik. Bize o enstanteneleri verdi. İkisinin de ortak özelliği Alman ekolünden gelmeleri. Üstelik oynadıkları mevki de 10 numara. Tarzları da birbirlerine benziyor. Demirbay'ın Almanya'da Konfederasyon Kupası kazandığını da unutmayalım. Bu da bir tecrübedir."

"TEMPOYU DÜŞÜRMEYE ÇALIŞACAKLAR"

"Sivassporlu futbolcular, Galatasaray deplasmanında tempoyu düşürmeye çalışacaklar. Aksi taktirde yüksek tempo hem seyirciyi ateşler hem de Galatasaray'ın oynayacağı futbola yağ sürer. Özellikle hücum hattında Manaj ve Koita gibi uzaktan şut atabilen, çizgiye inebilen ve çalımlarla adam geçebilen önemli oyunculara sahipler." ifadelerini kullandı.

Abone Ol