Mostafa Mohamed sezon başında Fransa'nın Nantes takımına kiralanırken, sözleşmesinde de 5 milyon 750 bin euro satın alma opsiyonu bulunuyor. Rumen futbolcu Olimpiu Morutan ise İtalyan ekibi Pisa'nın yolunu tuttu. Çizme'nin ikinci liginde top koşturan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun satın alma opsiyonu ise 5 milyon 500 bin euro olarak belirlendi.

MOSTAFA MOHAMED FRANSA'DA DÖKTÜRÜYOR

Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri! Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri!

Mostafa Mohamed Ligue 1'e çabuk ısındı... 13 lig maçında forma giyen Mısırlı forvet, bu karşılaşmalarda 4 gol atarken, 2 de asiste imzasını attı. Mostafa UEFA Avrupa Ligi'nde ise 6 maçta sahaya çıkarak 2 gol ve 1 asist kaydetti. Yeşil-sarılı ekibin başarılı futbolcunun kontratındaki opsiyonu kullanarak, bonservisini alması bekleniyor.

MORUTAN, SALERNITANA'NIN TRANSFER LİSTESİNDE

Morutan'ın ise Serie B'de Pisa formasıyla sergilediği futbol beğenildi. 4'ü ilk 11 olmak üzere 9 lig maçında oynayan futbolcu, 1 gol ve 3 asiste imzasını attı. İtalyan basınındaki haberlere göre Olimpiu Morutan Serie A ekibi Salernitana'nın transfer listesine girdi. Teknik direktörlüğünü Davide Nicola'nın gerçekleştirdiği ve bu sezon Çizme'nin birinci liginde flaş skorlara da imza atan ekibin, Galatasaray'dan kiralık olan ismin performansını yakından takip ettiği ifade edildi.

(Şampiy10)