Mucize Doktor 14. Bölüm İZLE FOX TV Mucize Doktor son bölüm full tek parça izle, (Ali ve Ferman Yakınlaşıyor) Mucize Doktor ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 14.Bölüm ile Perşembe akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Bu hafta Ferman'ın yaşadığı duygusal anlara tanık olan Ali, otizm'li birinden beklenmedik bir şekilde Ferman'a sarılıyor. Yaşanan bu sahnenin ardından Ali yaptığına kendisi bile inanamıyor. Bu anlara Beliz tanık oluyor.

14 bölümü deviren Mucize Doktor, heyecanın zirvede olacağı 14. yeni bölümü ile 12 Aralık akşamı ekranlarda. Mucize Doktor yeni bölümde neler olacak? Mucize Doktor 14. bölüm izle, Mucize Doktor son bölüm izle, Mucize Doktor canlı izle, Mucize Doktor 12 Aralık bölümü izle, Mucize Doktor 14. bölüm fragmanı, Mucize Doktor yeni bölüm izle, Mucize Doktor son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

MUCİZE DOKTOR 14.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

MUCİZE DOKTOR 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir. Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır. Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar.