Müge Anlı’nın yeni sezon bölümleri ile yeniden ekranlara gelmesi izleyicileri de ekranlara bağladı. Yeni olayların yanı sıra geçtiğimiz sezon yarım kalan ve çözülmesi beklenen olaylar da yeniden gündeme gelmeye başladı. 2017 yılından bu yana kayıplara karışan 38 yaşındaki Mehmet Karahan olayı araştırılırken, çelik raf sistemleri, henüz kendisinden bir iz bulunamamıştı. Sevgilisi Cemal Durmaz tarafından öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ yayına katılarak bu süreç içerisinde yaptığı açıklamalarla son derece dikkat çekmişti. Müge Anlı’nın programında tartışılan bu cinayet yeni gelişmelerin de ortaya çıkmasına neden oldu.

Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Müge Anlı’nın programında açıklamaları ile dikkat çeken Fatma, 2017 yılında sevgilisi olan Cemal’in erkek kardeşi Mehmet’i öldürdüğünü ve tuvalette günlerce cesedini tuttuğunu açıklamıştı. Kocasından kaçarak birlikte olmak istediğini sevgilisi ile birlikte giden Fatma’nın, erkek kardeşini ise döverek öldürdüğünü ortaya koydu. Öldürdüğü kardeşi ile aynı evde günlerce kaldığını açıkladı. Fatma açıklamaları ile kan dondurmaya devam etti.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Cesedin Yanında Cinsel İlişkiye Zorladı!

Fatma Karadağ açıklamalarında ‘Beni tuvalette ölen kardeşimin yanında cinsel ilişkiye zorladı. Sesimi çıkarmak istedim ama yapamadım. Ağzıma yastıklar dayadı. Bu süreçte soğuk suyun altına sokardı. Burnumu ve dudaklarımı patlattı’ diyerek korkunç itiraflarda bulundu. Şimdilerde de canlı yayına katılan başla bir kadın Fatma ile tanıştıklarını anlatarak yeni itiraflarda bulundu. Cemal’in hastanede banyo görüntülerini çekerek kadınlara şantaj yaptığını ve bu şekilde kötü emellerini gerçekleştirdiğini duyurdu. Fatma Karadağ ise hastane kayıtlarının ortaya çıkmasının hemen ardından yalan söylediği ortaya çıkmış oldu. 5 yıl önce ortadan kaybolan Mehmet Gezgin’in akıbetinin ne olduğu ise henüz ortaya bir iz çıkmadığı için rastlanmadığı belirlendi. Müge Anlı’da olaylar hakkında inceleme hala devam ediyor.