Sarı-kırmızılı takımda Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ile teknik direktör Okan Buruk, takım kaptanıyla sık sık toplantılar yapıyor.

Muslera kendine geliyor

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’da son iki maçta yediği 6 golle kaybedilen 5 puanda başrolde yer alan kaptan Fernando Muslera kendine geliyor.

Bir tarafta Florya’daki bir banka çalışanın karıştığı dolandırıcılık dosyasında 10 milyon lira kaptıran ve diğer taraftan da sakatlığının ardından eski formundan uzak kalan Muslera’nın bu hali kalan haftalar için endişe yaratıyordu. Ancak Uruguaylı eldivenin, geride kaldığımız günlerde kafasını toparladığı belirtildi.

Okan Buruk ve Erden Timur toplantılar yaptı

Tecrübeli futbolcuyla toplantılar düzenleyen Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un çabalarının, ayağa kalkmasında etkili olduğu bildirildi. 

Kendine gelen ve antrenmanlarda istekli bir görüntü içine giren Muslera’nın moralinin yerine gelmesi herkesi sevindirdi.

2 isim TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı 2 isim TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı

Sarı-kırmızılı ekibin kaptanının, son birkaç gündür sergilediği pozitif değişimin yanı sıra, takım arkadaşlarıyla da toplantılar yaparak liderlik yönünü de ön plana çıkardığı dile getirildi.

Kaptan Muslera’nın elini taşın altına sokması, zorlu periyot öncesi teknik heyetin de yükünü hafifletti.