TFF’ye başvurulan Süper Lig'in 2020-21 sezonun araştırılmasıyla ilgili mektup ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Yazının Başkan Mustafa Cengiz’in bilgisi dışında Abdürrahim Albayrak’ın talebiyle TFF’ye gönderildiği iddia edildi. Mektubu kaleme alanın ise Kaan Kançal olduğu belirtildi.

Başkan Cengiz, bizzat görüştüğü Başkan Ahmet Nur Çebi’ye “Bu başvurudan memnun değilim.” dedi.

Cengiz’in Çebi’ye, “Bu sadece Abdurrahim’in seçim arefesinde gündemi değiştirmek için yaptığı bir hamle.” diye savunma yaptı. Galatasaray’ı bağlamadığını, Beşiktaş’la aralarında bir husumet doğmasını istemediğini anlattı. Çebi’nin ise Cengiz’e “Ayıp oldu.” diyerek teessüflerini sunduğu da bildirildi.

Divan kurulu için iki aday

19 Haziran'daki seçimden bir gün önce Galatasaray, yeni Divan Kurulu Başkanı'nı da seçecek.

Eşref Hamamcıoğlu'nun istifası sonrası görevi vekaleten devralan Aykutalp Derkan ve Niyazi Yelkencioğlu, Divan başkanlığı için aday oldular.

Öte yandan son kabine toplantısından çıkan kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ı ilgilendiren seçim konusuna da noktayı koydu. Sarıkırmızılı kulübün kongreye gitmesi kesinleşti. Galatasaray camiası, 19 Haziran Cumartesi günü yeni başkanını seçecek.

(Fotomaç)