Mustafa Cengiz: Falcao, inşallah tamamen atlatacak. Kendini tamamen vermek istiyor. Elinden geleni yapacak, buna inanıyorum.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cengiz'in konuşmalarının satır başları:

"Sarkazm deniyor, ince bir gönderme yaptık o paylaşımla sosyal medyadan. Ömer kardeşimizin haklı da haksız da olsa öyle bir hareketini doğru bulmuyorum. Öyle bir hareket yapmaması gerekir. Hakem sarı da verebilir, kırmızı kart da. Ben Galatasaray tarihinde yaptığı açıklamalardan dolayı en ağır cezaları almış bir başkanım. Bir şeyler söyleyince "Ağlıyor" deniyor, "Yaka mikrofonuna bile konuşuyor" deniyor. İletişimdeki arkadaşlarımızın hazırladığı bu görsel, bence düzeyli bir tepki.

"Haklarımızı korumak için verilecek en sert mücadeleyi veriyoruz"

"Biz haklarımızı korumak için verilecek en sert mücadeleyi veriyoruz. Ben Galatasaray tarihinde açıklamalarından dolayı en ağır cezaları almış başkanım. İletişimdeki arkadaşlarımızın hazırladığı bu görsel, bence düzeyli bir tepki. Maç sona erdikten 1 saat sonra gelen görüntüler hiçbir işe yaramaz. Golü yiyeni de mutlu etmez, golü atanı da. Biz dürüst, adil bir yarışta şampiyon olmak isteriz. 

"Maçtan 1 saat sonra gelen görüntüler hiçbir işe yaramaz"

"Duran toplarda, hızlı hareket edişlerde frame rate'i çok hızlı kameralar gerek. Saniyede en az 120 karelik kameralar gerekli ki herhangi bir pozisyonda topa vurulan an görünsün. Ben TFF'deki teknik elemanın artırılmasını istiyorum. Maçtan 1 saat sonra gelen görüntüler hiçbir işe yaramaz. Golü yiyeni de atanı da mutlu etmez bu. Biz doğru, dürüst, adil bir yarışta şampiyon olmak isteriz. Lehimize ve aleyhimize değil."

"Falcao inşallah en kısa zamanda dönecek"

"Falcao inşallah tamamen sakatlığını atlatacak, sahalara en kısa zamanda dönecek. Falcao elinden geleni yapacak, buna inanıyorum. Transferler için ocak ayını bekliyoruz. 7 puan da kapanır, 17 puan da kapanır. Fatih hocaya 'Söylemi böyle değiştir hocam' dedim."

TRT Spor