Başkan Mustafa Cengiz; Okan Buruk, Çağdaş Atan ve Bülent Korkmaz’la görüştü. Cengiz'e şu ana kadar görüşülen yerli teknik adamlardan hiç birisi olumlu yanıt vermedi. Daha önce “hazırım” diyen Hasan Şaş bile gelen tepkiler yüzünden geri adım atmak zorunda kaldı.

YUSUF GÜNAY, KLİNSMANN İLE GÖRÜŞTÜ

Galatasaray yöneticisi Yusuf Günay yaklaşık 1.5 yıldır işsiz olan Alman Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Klinsmann ve menajeriyle bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Klinsmann ve menajeri Meinking’e, Galatasaray’ın durumunu anlattı.

Kendisine 10 yıldan uzun bir süre sonra Şampiyonlar Ligi’ne dönme fırsatı sunduklarını söyledi. 1.5 yıldır çalışmadığını hatırlatıp, 3 aylık bir sözleşme teklif etti. Sözleşmesine Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’ne taşırsa 3 yıl daha çalışma hakkı teklif edeceklerini anlattı. İlk etapta Klinsmann bu teklifi reddetti. Görüşmeye değer bile olmadı. Fakat Klinsmann’ın menajeri Melking, Bayern’den sonra Klinsmann’ın teknik direktörlüğünü kanıtlama fırsatının önüne geldiğini kendisine anlatacağını söyledi. Geçiş dönemi için Klinsmann kabul etmezse Jeff Saibene, Michael Schiele ve Manuel Baum gibi kendi şirketine bağlı teknik adamlarla görüşebileceklerini ifade etti.

ÜNAL AYSAL'DAN FATİH TERİM YORUMU

Eski başkanlardan Ünal Aysal, "İlaçların son kullanma tarihi olduğu gibi insanların da var. Fatih hoca Divan Kurulu üyesi. Galatasaray sıkıntıya düştüğünde, onu çağırdığınızda, tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak." dedi.

(Fotomaç)