Galatasaray, 3. dakikada Victor Nelsson ile öne geçti. Mustafa Muhammed, Galatasaray adına ligdeki ilk asistini yaparken Nelsson da sarı kırmızılı formayla ilk golünü attı.

GÖZTEPE İKİ PENALTIYLA ÖNE GEÇTİ

Göztepe, 45. dakikada Taylan'n eline çarpan top sonrası penaltı kazandı. Topun başına gelen Cherif Ndiaye, 45+1. dakikada skoru eşitledi.

Göztepe, ikinci golü de penaltıdan buldu. 66. dakikada Ömer Bayram'ın eline çarpan top sonrası VAR incelemesi sonrası Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına 70. dakikada bir kez daha Cherif Ndiaye geçti ve fileleri havalandırdı.

GOMIS İZMİR DEPLASMANINDA GOLLE DÖNDÜ

Galatasaray, 85. dakikada Dino Arslanagic'in eline çarpan top sonrası VAR uyarısıyla penaltı kazandı. Galatasaray formasıyla son golünü penaltıdan Göztepe'ye atan Bafetimbi Gomis, yine İzmir deplasmanında Göztepe'ye karşı penaltıyla skoru eşitledi.

Galatasaray, 90+1. dakikada penaltı kazandı. VAR hakemi Mete Kalkavan'dan gelen uyarı üzerine Arda Kardeşler incelemeye gitti ve penaltı kararını geri aldı.

90+6'DA PENALTI VE SAHA KARIŞTI

90+6. dakikada Galatasaray bir kez daha penaltı kazandı. VAR'dan gelen uyarı Atınç'ın pozisyonunu incelemeye giden Arda Kardeşler, elle oynama olduğuna hükmetti ve penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı kararı sonrası Göztepeli bazı taraftarlar sahaya girdi ve hakem Arda Kardeşler'e saldırmaya çalıştı. Bu olay sonrası maç durdu ve güvenlik görevlileri sahayı temizledi. 

GOMIS, 90+9'DA PENALTIYI GOLE ÇEVİRDİ

Bafetimbi Gomis, 90+9. dakikada attığı golle Galatasaray'a 2 golle 3 puanı getirdi.

(Sporx)