24 yaşındaki ABD'li golcüyü Fenerbahçe'nin yanı sıra Premier Lig kulüpleri de istiyor.

GÖRÜŞME BUGÜN, MAÇ ÖNCESİ

İki kulüp yöneticilerinin, Nef Stadyumu'nda bir araya gelerek bonservis pazarlığı yapacağı öğrenildi. Haji Wright ise sakatlığı nedeniyle Galatasaray'a karşı görev yapamayacak.

BEKLENTİ 10 MİLYON EURO

Sadece Türkiye'den değil, Avrupa kulüplerinden de genç golcü için teklifler alan Kırmızı Beyazlı kulübün 10 milyon euro gibi bir beklentisi söz konusu.

G.SARAY, RAKAMI AŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞACAK

Galatasaray Yönetimi, bu rakamı olabildiğince aşağı çekmeye çalışacak. Teklifte başarı bonusları ve sonraki satıştan yüksek pay gibi maddeler yer alacak.

İSTANBUL'A GETİRİLMEDİ

Galatasaray maçı öncesi 5 eksik var. Ghacha, Fredy ve Haji Wright sakatlıkları dolayısıyla, Fernando Martins kırmızı, Fedor Kudryashov da sarı kart cezaları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Antalyaspor’da orta saha oyuncusu Soner ise kart görmesi halinde ise bir sonraki hafta Ümraniye maçında cezalı duruma düşecek.

Levent Tüzemen'den Kerem Demirbay'a eleştiriler Levent Tüzemen'den Kerem Demirbay'a eleştiriler

ŞUBAT AYINA KALMAYACAK

Galatasaray cephesinin planı, yeni santrfor transferini şubat ayına kalmadan tamamlamak. Süper Lig'den Haji Wright'la ilgilenen Sarı-Kırmızılı kulübün gündeminde Premier Lig'den Fofana, Mateta gibi yıldızlar da var. Yönetim diğer taraftan Icardi'nin de bonservisini almak üzere girişimlerde bulunuyor. Özellikle bu haftadan itibaren transfer temaslarının daha da sıklaştırılması bekleniyor.

(Fanatik)