Netflix'in yeni dizisi Atiye, Netflix aboneleri tarafından bir solukta izlendi. Dizi ve film tutkunları, Netflix'in ikinci Türk dizisini dünyanın en popüler sinema platformu olan IMDb'ye taşıdılar ve dizinin ilk oylama sonuçları belli oldu. Buna göre Atiye, pek çok Netfix abonesi tarafından sevilerek izlenmiş durumda.

IMDb, tüm dünyadan sinema ve diziseverlerin bir araya geldiği bir platform. Sinema ve diziseverler, vizyona giren ve platformlarda yayınlanan hemen hemen tüm içeriklerle ilgili bilgilere anında erişebiliyorlar. Ayrıca dizi ve filmlerle ilgili puanlama da yapabilen kullanıcılar, böylelikle içeriklerin ne kadar kaliteli olduğunu belirleyebiliyorlar.

Atiye'nin IMDb puanı: 8.0

Atiye, şu an için IMDb'de 4.903 kullanıcı tarafından oylanmış durumda. Oylamaya katılan kullanıcılar, Atiye'ye 10 ila 1 arasında puan verdiler ve böylelikle Atiye'nin ilk IMDb puanını belirlemiş oldular. Buna göre Atiye, şu an için 10 üzerinden 8 puan almış durumda. Kullanıcıların yüzde 38.7'si Atiye'ye tam puan verirken, kullanıcıların sadece yüzde 3'ü Atiye'yi hiç beğenmediklerini beyan ederek 1 puan verdiler.

Kaynak : https://www.imdb.com/title/tt10075318/

Türkçe Kaynak: webtekno.com