Karbonat ekleyin elektrik faturasını yarıya indirin! İşte çamaşır makinesine karbonat eklemenin faydaları Karbonat ekleyin elektrik faturasını yarıya indirin! İşte çamaşır makinesine karbonat eklemenin faydaları

Netflix’n en sevilen ve en popüler dizilerinden birisi olan The Umbrella Academy için sevenleri yeni sezonu büyük bir merakla beklemeye başlamışlardı. İlk olarak çok sevilen ve büyük izlenme oranlarına sahip olan The Umbrella Academy için sevenlerini hayal kırıklığına uğratacak ve üzecek yeni bir açıklamanın geldiği öğrenildi.

Yapımcı ve dizi sorumlusu olarak tanınan Steve Blackman merak edilen sorunun yanıtı veren bir açıklamada bulundu. Dizinin ekranlara gelecek 4. Sezonunun son sezon olduğunu belirtti. Bununla birlikte çok sevilen dizinin 4. Sezondan sonra ekranlara veda edeceği öğrenildi.

The Umbrella Academy 4. Sezon Geliyor!

Daha önce yazılmış olan Gerard Way tarafından kaleme alınan aynı isimli çizgi romanından uyarlanan dizi, tüm dünyada izlenme oranları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Dizinin hikayesinde dünyayı kurtarmaya yetecek olan süper güçleri bulunan yedi farklı kardeşin hikayesini konu alıyor.

Kardeşler ise ‘Hargreeves kardeşler’ olarak isimlendiriliyor. Bu süreçte üç sezon boyunca Netflix platformunda yayınlandığı biliniyordu. İlk günden bu yana toplam 45 milyon izlenmeye ulaştığı belirlendi. iMDb tarafından yapılan puanlama sonrasında dizinin 7.9 puan aldığı ve oldukça ilgi çektiği belirlendi.

Dizinin son sezonunun gelecek olması dizi sevenleri tarafından buruk bir sevince neden olmuştu. Şimdilerde dizinin sevenleri 4. Sezon yayın tarihinin ne zaman yayınlanacağını merak etmeye ve araştırmaya başladılar.

Yeni Sezonda Yeni İsimler Gelecek

Dizinin hikayesinin sürekli olarak değişmesi nedeniyle yeni sezonda kimlerin olacağı da merak konusu olmuştu. Yeni sezonda gelen isimler arasında Elliot Page, Tom Hopper, Aidan Gallagher, Colm Feore gibi isimlerin de yer alması bekleniyor. Ancak Umbrella Academy 4. Sezon yayın tarihinin ise henüz belirsiz olduğu öğrenildi. İlerleyen günlerde yayın tarihinin belirsiz olması bekleniyor.