Zaniolo, Juventus forması giymeye sıcak baktığını itiraf etti.

"ÇÖZÜME AÇIĞIM"

Zaniolo yaptığı açıklamada, "İstanbul'da kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Juventus Devler Ligi'nde olmasa da Juventus'tur. Her türlü çözüme açığım. Her zaman bir Juventus hayranı oldum. Çok iyi bir kulüp, orada oynamayı çok isterim." dedi.

"İDOLÜM POGBA"

Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap

Idolünün Pogba olduğunu söyleyen Zaniolo, "Çocukken hep Juventus'u desteklerdim ve idolüm de Pogba'ydı." ifadelerini kullandı.

"BEKLENTİ İÇİNDE DEĞİLİM"

Juve'ye transfer süreciyle ilgili ise "Juventus, tüm tarafları mutlu edecek iyi bir şans varsa mükemmel olur. Aksi takdirde kendimi çok iyi hissettiğim Galatasaray'da kalacağım. Herhangi bir beklenti içinde değilim." şeklinde konuştu.

"UMARIM BİRLİKTE OYNARIZ"

Moise Kean'den bahseden İtalyan yıldız, "Kean benim çocukluk arkadaşım. Çok güçlü ama hafife alınan bir forvet. Birçok insan onu tanımıyor ve sebepsiz yere yargılıyorlar. Onunla Galatasaray'da veya Juventus'ta birlikte oynamak isterim." dedi.

ROMA AÇIKLAMASI

Roma'daki yıllarından bahseden Zaniolo, "Roma hayatımda önemli bir yere sahip. Tüm taraftarlara sonsuza kadar minnettar kalacağım. Mourinho ile hiç görüşmedik ama beni sevdiğine eminim. Sergio Oliveira'ya hep beni sorar. Ona her zaman minnettar kalacağım." ifadelerini kullandı.

"G.SARAY'I DÜŞÜNÜYORUM"

Zaniolo ayrıca, "Bir daha olsa yaparmıyım? Yaparım! Çünkü kadere inanan biriyim. Geriye değil, hep ileriye bakmayı seviyorum. Şu anda düşündüğüm tek şey Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi ön elemeleri." açıklamasını yaptı.