Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?" Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?"

NutSpor'a konuşan Nihat Kahveci, başta teknik direktör Okan Buruk ve Barış Alper Yılmaz olmak üzere Sarı-kırmızılılara övgüler yağdırdı.

"GENLERİNDE VAR"

"Bu tarz maçları bu ligde en iyi oynayan takım Galatasaray, genlerinde var. Muslera hariç herkesin pozisyona girdiği bir Galatasaray izledik. Gaziantep ikinci yarı nefes alamadı, Galatasaray boğdu."

"MUSLERA'YI ALIP ÇİFT FORVETE DÖNEBİLİR"

"Okan Hoca'dan her şeyi beklerim, Muslera'yı da alıp çift forvete dönebilir. Yaptıkları inanılmaz her türlü riskleri alıyor. Teknik direktörün Okan Buruk'sa müdahale yapmama ihtimali yok. Defans dörtlüsünün yeri değişti."

"BARIŞ ALPER'İ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE..."

"Müthiş bir Barış Alper izliyoruz. Nüfus müdürlüğüne götürüp tekrardan kayıt ettirsinler sol bek diye. Sol bek oynadığında onu sol bek görmüyorsun. Barış ön tarafa hep gidiyor. Sezon sonu olur da şampiyonluk gelirse bu golün anlamını daha iyi göreceğiz. Bugün itibariyle pırlanta değerinde bir gol."

"BOEY'İN SATIŞI 1 MİLYAR TL, DOĞRU KARAR"

"Sacha Boey'in satışı 1 milyar TL, çok doğru bir karar. Nelsson da yaşadığın gibi olaylar yaşayıp Boey'i kaybedebilirdin."

"TORREİRA 3 CİĞER"

"Lucas Torreira 3 ciğer, 510 beygirle sahanın her yerinde. Hem toplu oyunda hem de topsuz oyunda." şeklinde konuştu.