FUTBOL

Nihat Kahveci: "Galatasaray, rakibine kara günleri yaşattı!"

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray yönetimine övgü dolu sözler sarf etti.

Abone Ol

Nihat Kahveci, 25 Mayıs'da yapılacak başkanlık seçimine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

"SÜRECİ İYİ YÖNETTİLER"

"Galatasaray sezon başından sezon sonuna kadar hem saha içinde hem de saha dışında devamlı şampiyonluk yarışının içerisinde kaldı. 2.haftadaki Trabzonspor maçında Başkan Dursun Özbek, hakemler konusunda endişeli olduklarını dile getirdi. Son puan kaybı yaşadıkları Sivasspor maçından sonra Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Erden Timur'u yanına alıp basın toplantısı yaptı. Bunlar önemli ve kritik hamleler."

"FENERBAHÇE'YE KARA GÜNLER YAŞATTI"

"Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye Nisan ayından beri kara günler yaşattı. Fenerbahçe, Süper Kupa'dan sonra süreci kötü yönetti. Kupa, Avrupa ve lig yarışından oldular. Galatasaray ise sürekli saha içerisinde kalmayı başardı. Özellikle Fenerbahçe'nin futbol açıdan geriye düştüğü dönemde farklı skorlar alarak rakibin psikolojisini bozdular."

"SERT MUHALEFET VAR"

"Galatasaray 2 sezon üst üste şampiyonluğa gidiyor ve haliyle mevcut yönetim aday oldu. Ama buna rağmen sert bir muhalefetle karşısına bir aday çıkardılar. Bu aynı muhalefet neden Fenerbahçe'de yok? Saha dışına bakarsak bir de bu açıdan değerlendirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Abone Ol