NutSpor'da tespitlerde bulunan Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şöyle...

"GALATASARAY BÖYLE BİR TAKIM"

"Galatasaray beklediğinden çok daha kolay şekilde sadece gol atarak, iyi oynayarak değil. Kazandı, Galatasaray da böyle bir takım."

"Okan Hoca maçtan sonra soyunma odasına girip böyle yapar: '2 gol attınız tebrik ediyorum, kazandık. Bu performansı bir daha görmek istemiyorum.' der yani."

"TAKIM İÇERİSİNDEN YENİ TRANSFERLER ÇIKIYOR"

"Galatasaray takımının içerisinden yeni transferler çıkarıyor, Berkan'ı kim sol bek beklerdi. Çok da abartmadan, para harcamadan yoluna devam etmek istiyor. Bu yolun sonunda belli olacak."

CARLOS VİNİCİUS YORUMU

"Profil olarak çok uygun, bu rolü kabul etmiş bir oyuncu. Kimi oyuncu oynamadığında sıkıntı yaratır. Icardi'nin arkasında bekleyebilir. Monaco'da Falcao'nun yedeğiydi. Yandan gelen kafa toplarına iyi vuruyor. Tek vuruşları da fena değil."

SERGE AURİER YORUMU

"Aurier'e bol şans diliyorum çünkü kıyaslama çok yapılacak. İşi kolay değil, devre arasında böyle istediğin transferi yapmak da kolay bir şey değildir."

HAKİM ZİYECH KALMALI MI?

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"Taraftar istikrar istiyor. Ne Tete de gördüler bunu ne de Hakim de. İkisi de iyi futbolcu ama bir şey veremedi mi giderse gitsin der taraftar." ifadelerini kullandı.