NutSpor'a yorumlarda bulunan Nihat Kahveci'nin derbiye dair demeçleri şöyle...

"FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR UMUTLANDILAR"

"Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş'ın sezonu kurtarma maçı olduğunu bilerek umutlandılar. Tersi olsa Galatasaray taraftarı aynısını düşünecekti. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında kimi destekleyecek Galatasaraylı taraftarlar? Okan Hoca, şu maçı ne yapın edin kazanın demiş yani net belli ve şu an dinlenme sürecine giriyorlar bir sonraki maça kadar. Şimdi nefes alamayacak takım Fenerbahçe... Bu süreç Fenerbahçe için çok önemli bir hal aldı. Bu maç berabere de bitebilirdi. Galatasaray net galibiyeti hak etti diyeceğim bir futbol yok."

KIRMIZI KART YORUMU

"Colley'e verilen direkt sarı kart net doğruydu. VAR müdahale etti. Ayağın kaval kemiğini sıyırdığını gördüm, onu kanıt olarak gösterdi ve kırmızı kart verdi. Verilebilir diyorum kırmızı kart."

CENK'İN POZİSYONU

Tahir Kıran'dan Galatasaraylı antrenöre tebrik mesajı Tahir Kıran'dan Galatasaraylı antrenöre tebrik mesajı

"Şu formanın gidip geldiğini gördüm ama bende şiddet ölçer yok. Bu çekmelere bazen veriyorlar bazen vermiyorlar. Ben penaltıya yakınım."

GALATASARAY İSTEDİĞİNİ ALDI

"Amartey orta sahası olmuyor. Musrati en kötü maçını oynadı. 13 milyon euro verdiğin oyuncu oldu mu daha çok şey bekliyorsun. Çok kötü bir derbi oldu. Galatasaray istediğini aldı, yine liderlik koltuğuna oturdu." ifadelerini kullandı.