50 yaşındaki teknik adam, basında ismi çıkan futbolcularla ilgili konuştu.

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

"BEŞİNCİ YILDIZ ÖNEMLİ BİR MOTİVASYON"

"Birincisi çok değerliydi ama bu sene olan başa baş gitti ve rekorlarla şampiyon olduk. 102 puan ile şampiyon olduk ama sonraki şampiyonluk daha anlamlı olacak inşallah. Beşinci yıldız bizim için önemli bir motivasyon."

"ICARDİ ÇOK DAHA HAZIR OLACAK"

"Icardi tatilde dinlenecek, olan sakatlıkları geçecek. İki senedir sezon başı kampı da yapamamıştı bizimle. Icardi için önümüzdeki sezon başı kampı çok önemli olacak. Çok daha hazır olacak."

"ANGELİNO BEĞENDİĞİM OYUNCUYDU"

"Angelino benim çok beğendiğim bir oyuncuydu ama olmadı. Roma'ya gitti, orada oynuyor. Bazen bazı takımlarda olmayabiliyor. Uyum olmuyor, taraftar baskısı oluyor bazen. Roma'da her maçı kazanmak zorunda değilsin."

ZAHA'NIN PAYLAŞIMI

"Oluyor ara sıra (Gülerek). Zaha'yı çok seviyorum. Çok iyi bir insan. Çok adil davrandığımı düşünüyorum ben."

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

"10 senedir haksızlıklara uğradığını söylüyorlar bu 10 sene içerisinde bizim haricimizde 3 Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir gibi takımların şampiyonluğu var. Bütün takımların hak etmediğini düşünüyorlar aslında. Elini uzatıp tebrik etmen gerekiyor."

SAHA DIŞI OLAYLAR

"Bizi motive ettiler aslında. Kendimize odaklandık biz.Bu sene daha fazlası yapılacak belki. Herkesin buna hazır olması gerekiyor.Belli kişilerin provokasyonuyla ülke futbolunun faklı yere getirilmesi çirkin olan kısmı."

MİLLİ MAÇLARA GİDECEK Mİ?

Okan Buruk: "Milli maçların bazısına gideceğim. Portekiz maçına gideceğim."

- Oyuncu seyretmek için mi?

Okan Buruk: "Yok bizim kendi oyuncularımızı izlemek ve ülkemize destek olmak için (Gülerek)."

"SOL BEKİ SAĞ BEKTEN DAHA İYİ OYNADI"

"Barış Alper, aslında sol beki sağ bekten daha iyi oynadı. Bu sene bu tür varsatil oyuncular baya fark yarattı."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU GÖNDERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

"Kerem'in devam etmesini isterim. Bazen hakkının verilmediği, üzüldüğü yerler oluyor. Hepimiz insanız. Belli yerlerde de verildi aslında. Vazgeçmiyor. Devam etmesini biz istiyoruz. Ama Avrupa ile ilgili hayali olduğunu düşünüyorum. Kulübün de isteği önemli. Genel olarak kadrodan oyuncu göndermeyi düşünmüyoruz."

MİLLİ TAKIM HOCALIĞI

"Türk milli takım teknik direktörü olmak bir onur. Zor bir şey, bu yoğun tempodan çıkmak zor yani. Tabii ki herkes için bir hayal."

GORETZKA'NIN PAYLAŞIMI

"Goretzka'nın beğendiği paylaşımdan haberim yok ben bir arayayım (Gülerek). Goretzka beğendiğim bir oyuncu ama Bayern Münih için önemli bir oyuncu."

"İKİSİ DE TRANSFER LİSTEMİZDE"

"McTominay ve Bissaka ikisi de transfer listemizde olan oyunculardan ama çok kolay değil bu isimler. Şu zamanda getirmek çok zor."

"BAZEN İKİ GÜNLÜK İZİNLER VERDİK"

"En son özellikle Mertens'in eşi verdiğim izinlerden dolayı teşekkür etmişti ve 'bu izinlerden dolayı şampiyon olduk, performansımız arttı' demişti. Çok erken sezonu açtık, bazen iki günlük izinler verdik. Oyuncularımın tesislere mutlu gelmelerini istiyorum." şeklinde konuştu.