Okan Buruk, futbolcularının geleceği hakkında da önemli demeçler verdi.

RAKİP HOCALARI YORUMLADI

"Beşiktaş yeni hocasını açıkladı van Bronckhorst, Mourinho'yu zaten söylemeye gerek yok. Önemli isimler. İki başarılı teknik direktör geldi. Aynı şekilde Abdullah Avcı var. Bunlar bizi sevindiren ve motive eden şeyler."

"TRANSFERDE OPSİYONLARIMIZ VAR"

"Transferde Galatasaraylı taraftarları çok mutlu edecek opsiyonlarımız var. Başkanımız bu konuda çok istekli, özellikle transferde ne istersek yapacağımızı söyledi. Başkan ve yönetimizin desteğiyle taraftara güçlü bir takım seyrettirmek istiyoruz."

"ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORUM"

"Şampiyonluk kutlamlarında abarttığımız yerler oldu. Rahatsız oldum. Çok üzüldüm. Özür dilemek istiyorum. Bazen coşkuyla abartılabiliyor. Bu konuda rahatsız oldum."

"BAŞKANIMIZ ÇOK İSTEKLİ"

"Transferde Galatasaray taraftarlarını mutlu edecek çok fazla opsiyonumuz var. Bunu söyleyebilirim. Başkanımız bu konuda çok istekli, özellikle transferde ne istersek yapacağımızı söyledi."

TRANSFERE DAİR ÖNEMLİ MESAJLAR

"Galatasaray takımı çok güçlü bir kadro kuracak. Geçen sene bizim için ders. İki sene önce ortada transfer yokken hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylemiştim. Geçen sene bizim için çok uzun bir süreçti, çok ön eleme oynadık, 56 maç oynadık. Transfer konusunda uzun zamandır çalışıyoruz. Erden bey ayrılmadan önce çalışmalarımız sürüyordu. Bugün yine başkanımızla stadyumda bir araya geldik. Sağ olsun başkanım bütçe anlamında güçlü bir şekilde transferde olacağımızı söyledi."

"ICARDİ TEMMUZ'DA KAMPA KATILACAK"

"Icardi ile konuştuk. Önümüzdeki sezon planlamamızı hatırlattık. Temmuz'da o da kampa katılacak. Önemli oyuncularımızın istekleri oynayacakları oyuncuların iyi olması. Muslera ile de bu konuda iletişim içersindeyiz."

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

MERTENS VE BARIŞ'IN GELECEĞİ

"Mertens ile yenileme kararı aldık. Ciro'nun da sözleşmesini uzatacağız. Gülerek diyelim. Ciro'nun iki şampiyonluğu var ve sözleşmeyi hak etti. Barış Alper önümüzdeki sezonda da bizimle olacak."

ERDEN TİMUR'UN AYRILIĞI

"Erden bey sevdiğimiz birisi. Galatasaray için önemli hizmetlerde bulundu. Hepimiz devam etmesini istedik. Onun bırakması bizi üzüyor. Kendisinin söylediği gibi, bende burada gelip geçiciyim Erden bey de aynı şekilde, kendisi de söylediği için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Tek isteğimiz Galatasaray başarısı. Devam etmeme kararı aldı ama Galatasaray başarısı için elinden geleni yapacak. Aslolan Galatasaray. Galatasaray taraftarı en mutlu olması gereken taraftar. İki yıldır şampiyon oluyoruz. Bizi dışardan karıştırmalarını doğru bulmuyorum. Daha güçlü daha pozitif olacağız. Erden bey çok önemliydi ve artık Erden bey yok ve bu duruma da adapte olmamız gerekiyor."

İSMAİL KARTAL YORUMU

"İsmail Kartal bizim maçtan sonra 'Önümüzdeki maçtan sonra şampiyon olursanız tebrik edeceğim sizi' demişti."

KİRALIKLAR TAKIMDA KALACAK MI?

"Yunus Akgün'ü takımda tutacağız. Avrupa'nın önemli oyuncularından birisi olacak."

"Yusuf Demir, yabancı statüsünde geri dönecek. Ross, Morutan, Cicaldau. İlk planda onlar için düşüncemiz tekrar kiralanmaları."

"Zaniolo bizim için çok değerli. Onunla devam etmek isteriz ama gelecek teklifler, o ne istiyor o da önemli." şeklinde konuştu.