Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

50 yaşındaki teknik adamın müsabakadan sonra öne çıkan demeçleri şöyle...

DERBİ SÖZLERİ

"Biz, Galatasaray'ız. Kendi sahamızda oynadığımız her maçı kazanmak için oynarız. Haftaya da kazanmak için çıkacağız. Beraberlik tabii ki bize şampiyonluğu getirecek, bizim de amacımız o maçın sonunda şampiyon olmak. Çok da başarılı bir takıma karşı oynuyoruz. Rakibimizin de hala bir ümidi var. Bunu sahada göstermek isteyecek. Tek düşüncemiz maçı kazanıp şampiyon olmak."

OYUNCULARINA ÖVGÜLER

"Karakter olarak da iyi oyunculara sahibiz. Hep söyleriz 'Galatasaray, bir his takımıdır.' diye. Bu his takımının sahip olduğu oyuncular da buna layık oyunculardır."

"GÜLEREK CEVAP VEREYİM"

Soru: "Sosyal medyada cevaplarınızla ilgili sürekli (Gülerek) şeklinde paylaşımlar yapılıyor. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler?"

Okan Buruk: "Gülerek. Gülerek cevap vereyim."

"ERDEN TİMUR'LA HİÇBİR ŞEY KONUŞMADIK"

"Hedefimiz şampiyonluk. Seçimle veya başka şeylerle ilgili konuşmuyoruz. Şampiyonluğa odaklandık ve onun için mücadele ediyoruz. Burada çok güzel devam eden bir ortam var, böyle de devam etmesini isterim. Bununla ilgili Erden Bey'le daha hiçbir şey konuşmadık. Sahaya odaklandık. Diğer taraf bizim işimiz değil." şeklinde konuştu.