50 yaşındaki teknik adam, Serge Aureir'in sakatlandığını açıkladı.

"30 DAKİKA AĞRIYLA OYNAMIŞ"

"Serge Aurier'de 2. derece bir zorlanma var. Ne zaman dönecek bilmiyoruz. Sağ bek beklentimiz farklıydı. Aurier'i finalden sonra hızla getirip bugün kadroya almak istiyorduk ama final maçında ağrı hissetmiş, ikinci yarı yaklaşık 30 dakika o ağrıyla oynamış. Buraya şu an sakat olarak geldi. Benim beklentim onu bu maçta kadroya alıp ligde oynatmaktı."

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"YOĞUN FİKSTÜRDEN GEÇİYORUZ"

"Taraftarlarımız harikaydı. Çok yoğun bir fikstürden geçiyoruz, zaman zaman yorgunluklar oluyor ama seyircimizle birleştiğimizde çok etkili oyunlar ortaya koyuyoruz."

"ETKİLİ İŞLER YAPTIK"

"10 kişi kalmamız çok bir şey değiştirmedi. 18 dakika kadar 11-10 oynadık. Orada da bence hücum olarak etkili işler yaptık ama yine geçişlerde rakibimizin pozisyonları oldu. Oyunun genelinde maçı kazanmak istedik. Finalde 3-2'lik önemli bir galibiyet aldık."

YAYIN İHALESİ

"Şu anda yayın ihalesini konuşurken sahaların bu durumda olması sizin talep ettiğiniz paraları da gerçekçi kılmıyor. Belli paralar talep ediyoruz ama oynadığınız zeminler tarla gibi. Bu yüzden marka değeri de zarar görüyor." şeklinde konuştu.