51 yaşındaki teknik adamın verdiği demeçlerden önce çıkanlar şöyle...

"ŞAMPİYONLUK ATEŞİNİ YAKTIK"

"Taraftarımızla birlikte şampiyonluk yürüyüşüne başladık. Rakibimizin maçlarına bakmadan, üst üste kazanacağımız maçlar bizi şampiyonluğa götürecek. Mayıs yaklaşıyor ve biz şampiyonluk ateşini yaktık."

Sergen Yalçın'dan Muslera yorumu: "Bence.." Sergen Yalçın'dan Muslera yorumu: "Bence.."

"BURADAYIZ"

"Benim gibi Galatasaraylı biri, Galatasaray istediği sürece burada olur. İki sene şampiyonluktan sonra yine şampiyonluk yolundayız. Başkanımız ve yönetim kurulumuz bizimle ne kadar çalışmak isterse, buradayız."

"AVRUPA İÇİN ÜZÜLÜYORUM"

"Avrupa'dan elendiğimiz maçlar sonrasında psikolojik olarak aşağı düşmemiz ve oralardan tekrar yükselmek, bunlar da önemli şeyler. Avrupa için tabii ki üzülüyorum. Dün maçları seyrettik. Maçları seyrederken 'Neden orada değiliz' diye üzülüyoruz."

"FAZLA EKSİLDİK"

"Hep söylüyorum; Avrupa'da devam etmek için kadro yapınızın ve şansınızın da yanınızda olması gerekiyor. Sakatlıklar.. Bu sene çok kritik yerlerde çok fazla eksildik aslında. Bu da bizim bir anlamda Avrupa'dan elenmemize yol açtı, transfer dönemiyle de birleşince." şeklinde konuştu.