50 yaşındaki teknik adamın maçtan sonraki demeçleri şöyle...

"RAKİBİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"

"Galatasaray seviyesine yakışmayan basit top kayıpları yaptık. Maçın genelinde kendi seviyemizin çok altında oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok mücadele ettiler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. İlk yarı daha iyiydik. 1-0 sonrası 1-1'i yakaladık. Pozisyonlarımız var... İki maçta da en büyük sıkıntımız, 10 kişi kalmak oldu. Bugün yediğimiz gol de rakibi oyunun daha çok içine soktu. Günün sonunda kaybettik."

"EN BÜYÜK SORUMLUSU BENİM"

"Sacha Boey'in gidişini beklemiyorduk. Angelino'nun gidişi de geç oldu. Hamle yapmak için son güne kadar çaba sarf ettik. Bizim kaybetmemizin nedeni sağ bek, sol bek değil. Bugün biz takım olarak kaybettik. Bunun en büyük sorumlusu da hoca olarak benim."

"HER OYUNCUMA GÜVENİYORUM"

"Ligde oynadığımız Ankaragücü maçında herkesin bireysel performansı yüksekti. Bu maçta ise iyi değildik. Her oyuncuma güveniyorum ve bundan sonra da en iyisini yapacaklarını biliyorum. Bizim için kötü bir gündü."

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

HAKEME ELEŞTİRİLER

"Şampiyonlar Ligi'nde de bugün de benzer şeyleri yaşadık. Genel olarak hakem yönetimlerinden memnun değiliz. Nedenini bilmiyoruz tabii ki ama genel olarak kötü performanslara denk geldik. Premier Lig hakeminden daha fazlasını bekliyorsunuz ama buraya gelirken de formda bir hakem değildi." şeklinde konuştu.

GAZETECİLERE SİNİRLENDİ

Okan Buruk, basın toplantısı esnasında kendi aralarında konuşan Çekyalı gazetecilere sinirlendi. İşte o anlar...

KIRMIZI KART GÖRDÜ

Son düdüğün ardından İngiliz hakem Anthony Taylor'a itirazlarda bulunan 50 yaşındaki teknik adam kırmızı kart gördü.