Futbolcuların son durumunu anlatan Okan Buruk, "İlk maça göre rakibimizi daha iyi tanıyoruz. Takım olarak da daha hazır hale geldik. Torreira döndü, ilk maçta Tete süre aldı. İlk maça göre daha agresif olmak istiyoruz. Zaha için milli takım arasını hedef seçtik. O arada mümkün olursa bir hazırlık maçı da yapacağız. Hazırlık maçında da onu kullanacağız. Devamında da takım içerisinde olacak." dedi.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray yönetimi hata yapmazsa..." Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray yönetimi hata yapmazsa..."

Sözlerine devam eden Okan Buruk, "Galatasaray, geçen sene bizle beraber birçok rekora imza attı. Amacımız tekrar Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Bu bizim için ekstra bir sevinç olur. Türk takımının gruplara kalması çok önemli. Galatasaray'ın genlerinde de bu var. Manchester City'nin bile finalde oynadığı oyunu beğenmediler. Burada ana amaç yarın Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Bunun için full konsantrasyon çok önemli. Daha bir şey kazanmadık. Ondan sonra gruptan çıkmak. En üst organizasyonda gruptan çıkmak önemli. Sonra ne olur, ondan sonraki bölüm. Ana hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve gruptan çıkan takım olmak." ifadelerini kullandı.

"Yunus Akgün'e mecburen izin verdik"

Leicester City'ye kiralanan Yunus Akgün hakkında konuşan Okan Buruk, "Yunus, uzun süre gitmek istediğini belirtti ve biz de mecburen izin verdik. Almak istediğimiz oyuncular oluyor. Transferin son haftası, birçok takım kadrosunu belirliyor. Biz de takviye yapmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne girmek bunun için önemli bir koz. Teknik adamlar, en iyi oyuncuları almak ister." dedi.