Takımda en çok güvenilen isimlerin başında yer alan Muslera, Nelsson, Kerem ve Icardi'nin silik görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

NELSSON BİR TÜRLÜ KENDİNE GELEMEDİ

Yaz başından beri takımdan ayrılmak istediğini dile getiren umduğu teklifleri bulamayan Victor Nelsson'un da formsuzluğu devam ediyor. Kopenhag maçında bir türlü defanstan top çıkaramayan, aldığı topları taça atan ve takım arkadaşlarıyla uyumlu olamayan Danimarkalı futbolcu Galatasaray'da mutsuz.

UltrAslan lideri Sebahattin Şirin derbide yok! Açıklama... UltrAslan lideri Sebahattin Şirin derbide yok! Açıklama...

DEVRE ARASINDA "GİDEBİLİR" RAPORU

Okan Buruk, transfer döneminde şöyle bir ifade kullanmıştı: "Herkesi takımda tutmak istiyoruz ama bir futbolcu ayrılmak istiyorsa ve mutsuzluk yaratacaksa ayrılabilir. Çünkü bir futbolcunun mutsuzluğu diğer takım arkadaşlarına bulaşıyor." demişti.

49 yaşındaki teknik adam, bu çizgisinden taviz vermeyecek ve Danimarkalı stoperin ayrılığına müsade edecek. Nelsson'un devre arasında makul bir rakam gelmesi durumunda satılacağı öğrenildi.

YERİNE SANCHEZ OYNAYACAK

Tottenham'dan transfer edilen Davinson Sanchez, bazı maçlarda Nelsson'un yerine forma şansı bulacak. Kolombiyalı stoperin göstereceği performans hem takımdaki yerini hem de Nelsson'un geleceğini belirleyecek.