Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

Okan Buruk, son yapılan transferlerden de memnun olduğunu kaydetti.

"BU SENE HEDEFLERİMİZ FAZLA"

"Burada hep birlikte bir performans ortaya koyuyoruz. Performansımızda inişler çıkışlar olabiliyor ama amacımız belli. Birliktelik bize başarılar getiriyor, geçen sene şampiyon olduk. Bu sene hedeflerimiz fazla. Önümüzdeki dört kupayı da kazanmak bizim hedefimiz."

"TRANSFER DÖNEMİNİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE KAPATTIK"

"Transfer dönemi zor geçiyor. En önemlisi, bu transfer dönemini güzel bir şekilde kapattık. Serge Aurier de bugün bize katıldı. Takım olduğumuz sürece hiçbir oyuncunun eksikliğini yaşamamamız gerekiyor. Son 2 maçımızda bu takım olgusunu oturttuk. Sacha Boey, bizim için önemli bir oyuncuydu ama onun yerinde oynayan oyuncularıma da güveniyorum."

"ZİYECH DIŞINDA EKSİĞİMİZ YOK"

"Bazen maç maç hareket ediyoruz, bazen de maçların sıklığına göre oyuncularımızın durumunu görüp karar vermemiz gerekiyor. Bir de doğal rotasyon var. Sakatlıklar, cezalar sebepli olanlar. Sakatlıktaki oyuncularımız döndü, Hakim Ziyech dışında eksiğimiz yok. Puan kaybına tahammülün olmadığı bir ligi yaşıyoruz, Avrupa'da da yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu yüzden birçok oyuncuyu kullanıyoruz."

"KONSANTRE OLDUK"

"Kopenhag'ı kimse tanımıyor ama 'kolay takım' deniyor. İlk maçımızda Kopenhag'la berabere kalınca çok eleştirildik ama Şampiyonlar Ligi'nde kolay maç yok. Sparta Prag da iyi bir takım, gruptan çıkmış bir takım. Bu maçı önemsiyoruz, konsantre olduk Bu maçları iyi oynadığımızı düşünüyorum."

ANKARAGÜCÜ MAÇI AÇIKLAMASI

"Şu an Eryaman Stadyumu'nda bakım yapılıyormuş. Sahanın düzeltileceğini düşünüyorum. Zemin, TFF'nin sorumluluğunda olan bir şey. Biz, her zeminde kazanmak için oynuyoruz."

LUCAS TORREİRA'NIN DEMEÇLERİ:

"Okan Buruk tarafından çalıştırılmak benim için bir onur. Umarım uzun süre burada birlikte başarılar kazanacağız."

"Nando, insan olarak da oyuncu olarak da takımın içindeki en önemli isimlerden biri. Tamamen içimden gelerek söylüyorum, bugün bu formayı giyiyorsam onun sayesinde. Gelmeden önce onunla konuştum ve buraya geldim. Galatasaray tarihi için kesinlikle çok önemli bir isim."

"Gol attığımı görmek istiyorsanız antrenmanlara daha fazla gelmeniz gerekiyor çünkü orada sık gol atıyorum (Gülerek). Ben her akşam bu formayla bir gol atmanın hayalini kuruyorum. Geldiğimden beri gol atmadım ama bu kaygılandığım bir şey değil, önemli olan takımın başarısı." açıklamasını yaptı.