Elmas'ın sözleri şöyle:

BİR DEMECİM YOK

"Okan Buruk'la ilgili herhangi bir demecim olmadı. Torrent teknik direktörümüzdü, spekülasyon yapıldı. Okan Hoca da zor bir dönemden geçiyor, oğlu zor bir hastalıkla uğraşıyor. Oğlu koyu bir Galatasaraylı ve bu konuyu fazla deşmemek lazım."

GUARDİOLA'DAN TORRENT SÖZLERİ

"Domenec Torrent çok fazla detaylı görüşerek karar verdiğim hoca. Hem Torrent'e hem de yardımcılarının bilgisine çok güveniyorum. Sonuna kadar arkalarındayım. Uzun yıllar beraber çalıştığı Guardiola ile görüştüm. Pep, "Futbolda bir çözüm varsa Torrent oradadır" dedi"

KEREM'E TEKLİF VAR MI?

"Herhangi oyuncumuzla ilgili resmi bir teklif gelmedi. Kerem bizim için çok önemli. Biz, oyuncularımızla 5'er senelik kontratlar imzaladık. Yurtdışından bir teklif gelmesi, oyuncunun yurtdışına gitmesi ve Galatasaray'ın çıkarları uğruna bir teklif gelmesi lazım."

İBRA HAKKINDA

"Tüzüğümüze birebir uymaya gayret gösteriyoruz. İbra korkumuz yok, işimize devam ediyoruz."

"Her türlü karar bizim başımızın üstünedir. Alınması gereken zor kararları almaya devam edeceğiz. Galatasaray'ı, Galatasaray tüzüğü ile yönetiyoruz ve kabul ederek aday olduk. Galatasaray'ın anayasası kabul edilmiş tüzüktür, ne gerekiyorsa onu yaparım."

İŞSİZ GAZETECİLER ANLASIN DİYE AÇIKLADIK

"Galatasaray'ın menajer rakamlarını açıklaması neden siyasi bir hamle olsun? Siyasi bir hamle olsa suçlama yapardım. Kötü niyetli, gelecekle ilgili hiçbir kaygısı olmayan insanlar yanlış bilgiler servis ediyorlar. Biz de yanlış bilgiler servis etmeyin, doğru bilgileri paylaşalım dedik. İşsiz gazeteciler anlasın diye açıkladık. Kendi dönemimiz dahil olmak üzere rakamları açıklamaktan imtina etmeyeceğiz."

"Türkiye'nin ilk borçsuz ve ilk defa üst üste kar eden kulübü olmak gibi amacımız var. Bazı şeyleri önümüzdeki sene yapmak istiyoruz ama... Galatasaray'ın buradan çıkması için bazı şeyleri çok hızlı yapmamız lazım. Biz, bu giden yolun taşlarını döşemek ve hataların tekrarlanmaması adına her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Umarım bu yolun sonunda amacımıza ulaşmış oluruz."

(Haber Global / GsGazete)