Okan Buruk, tüm maçları kazanmayı hedeflediklerini dile getirdi.

"BİRLİKTELİK BİZE BAŞARI GETİRİYOR"

"Yolumuz belli: şampiyonluk yolu. Her maçı kazanmak zorundayız ve bu da bize rekorlar getiriyor. Rekorları düşünerek maçlara hazırlanmıyoruz, şampiyon olmak için maçlara çıkıyoruz. Ben bu takımın başındayım ama bu rekorları kıran Galatasaray camiası. Bu birliktelik bize başarı getiriyor. Onun başında olan insan olarak benim adım geçiyor ama biz bu rekorları Galatasaray olarak kırıyoruz. Hedefimiz tüm maçları kazanmak, Galatasaray'ın başka hedefi olamaz."

"DİNLENMEMİZ FARKLI OLACAK"

"Tek maçlı haftalara döndük, hem hazırlanmamız hem de dinlenmemiz farklı olacak. Bundan sonra sadece Süper Kupa maçı haftası çift maç oynayacağız."

"PENALTIYI BIRAKMASI ÖNEMLİ BİR JESTTİ"

"Icardi'nin saçlarını sabah gördüm. Kadınlar günü için özel yapılmış bir saç rengi, önemli bir mesaj. Bundan sonra aynı şekilde devam eder mi bilmiyorum. Kerem Demirbay'a penaltıyı bırakması da önemli bir jestti. Bu da Galatasaray için günün önemli anlarından biriydi."

Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..." Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..."

KAAN'IN DURUMU

"Kaan Ayhan şu an hastaneye gitti. İnşallah önemli bir durumu yoktur ama maça devam edemeyecek haldeydi."

LUCESCU'NUN REKORUNU KIRDI

Okan Buruk, Mircea Lucescu'ya ait olan Galatasaray'da iç sahada üst üste 18 galibiyet alan teknik direktör rekorunu egale etti.