Okan Buruk ve Muslera'nın final öncesi öne çıkan demeçleri şöyle...

"GÖREVİMİZİ YAPMAK İÇİN BURADAYIZ"

Sinan Engin: "Eğer Galatasaray şampiyonluğu verirse..." Sinan Engin: "Eğer Galatasaray şampiyonluğu verirse..."

"İki takımın burada Şanlıurfa'da bir arada olması çok daha güzel olurdu. Urfa şehri hem futbola özlem duyuyor, hem deprem gelirlerinin bu bölge ve çevreye bağışlanacaktı. Biz görevimizi yapmak için buradayız. Biz kendi üzerimize düşeni yapmak için buradayız. Kazanmak için sahada olacağız."

"BİLMİYORUZ!"

"Rakibimiz nasıl gelecek bilmiyoruz. Fenerbahçe ile burada maç oynamayı çok isterdik. Duyduğumuza göre buraya gelecekler ama hangi oyuncularla onu bilmiyoruz. Barış üzerinden bir mesaj veriyoruz. Tansiyonu ne kadar düşürürsek o kadar iyi."

"TÜRKİYE'NİN KAOSA İHTİYACI YOK"

"Türk futbolunda tansiyonun düşmesine ihtiyaç var. Galatasaray olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gönül isterdi ki burada hep beraber poz verip yarın maç oynayalım. Türkiye'nin kaosa ihtiyacı yok. Daha geçen sene deprem felaketi yaşadık. Bu maçın önemi de gelirin depremzedelere gidecek olmasıydı."

MUSLERA: "BUNU HAK EDİYORUZ"

"12-13 yılda 15-16 tane kupa kazandım. Benim için büyük bir gurur. Yaptığımız işlerle, bunu hak ediyoruz. Biz mutluyuz, iyi çalıştık. Bizim için önemli bir karşılaşma. Rakip takım hakkında yorum yapamam." dedi.