50 yaşındaki teknik adamın maçtan sonra verdiği demeçler şöyle...

"MAYISLAR BİZİMDİR"

"Hep kazanmak için çıkıyoruz, kazanmak zorundayız. Son 2 sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ligdeki çekişmesi, puan ortalaması rekorları kırdırtıyor. İç saha maçlarımız ve kazandıklarımıza bakınca rekorlar geliyor. Hiçbirini düşünerek yapmıyoruz. Sadece maçları kazanmaya çalışıyoruz. Puan durumunda önde olmak istiyoruz. Tekrar şampiyon olmak istiyoruz. Mayıs yaklaştı. Mayıslar bizimdir, kafamızdaki hayalimizdeki oyuncularımızla yaşadığımız şey. Biz Galatasaray olarak başarının içerisindeyiz. Önemli olan tabii ki şampiyonluk."

"11 YAPARKEN ZORLANIYORUM"

Ünal Aysal'dan Okan Buruk'la ilgili ilk hamle Ünal Aysal'dan Okan Buruk'la ilgili ilk hamle

"İlk 11 yaparken zorlanıyorum. Oyuncular içersinde yedek kaldığı için üzülen oyuncularımız oluyor bu çok zor benim için ama tek hedefimiz Galatasaray şampiyonluğu. Oynayan oynamayan herkesin katkı verdiği bir dönem geçireceğiz."

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI

"Sivasspor, Fenerbahçe ile yarın Avrupa Kupası'na katılmak için oynayacak. Onlar için önemli bir maç olacak."

AURİER HAZIR DEĞİL Mİ?

"Geçen haftadaki Ziyech ve Barış'ın performansı iyiydi. Ayrıca Kaan'ın geçen haftaki performansı bizim için olumluydu. Formayı hak ettikleri için onlar başladı."

MAURO ICARDİ'Yİ NEDEN ÇIKARTTI?

"Icardi'yi çıkarma sebebim hafta içi antrenmanlarda ağrılarının olmasıydı, arka adalesinde. Tüm antrenmanlara %100 katılmamıştı. Diğer maçları düşünerek oyundan çıkardım." şeklinde konuştu.