Attığı 2 golle takımı adına yıldızlaşan Yusuf'la ilgili Okan Buruk, yeni planını yaptı.

ÖNCE KANAT SONRA 10 NUMARA

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un önce rotasyona sonra da 11’in içine atmak istediği Yusuf için ilk düşüncesi kanat rotasyonu. Ardından 10 numara mevkii sonrasında da Sergio Oliveira’nın yokluğunda box to box orta saha oynaması.

Galatasaray, Alanyaspor'u farklı geçti: 0-4 Galatasaray, Alanyaspor'u farklı geçti: 0-4

SERGİO OLİVERİA'NIN YERİNİ ALABİLİR

Kanat rotasyonunda Kerem, Rashica, Barış Alper ve Yunus’un, 10 numarada Mertens ve Mata’nın arkasında olan Yusuf için en olası mevki sakatlığı bulunan Sergio Oliveira ve kendini geliştiremeyen Berkan’ı keserek 8 numaraya geçmesi. O mevkii için fiziğini geliştirmek zorunda olan Yusuf Demir’e Okan Buruk sürekli salon çalışması veriyor.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Galatasaray'da mutlu olduğunu ifade eden Yusuf Demir, "Buraya geldiğimde takım beni çok sıcak karşıladı. Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım şampiyon olacağız. Galiba üçüncü gün, yeni başladık ve ilk maçımızı oynadık kampta. Şimdilik her şey güzel gidiyor. Tabii ki her gol bir futbolcuyu moral olarak etkiler. İlk gollerimi attığım için mutluyum, inşallah devamı gelir. Takımdaki ilişkiler çok iyi. Büyük oyuncular, abilerimiz var, gençlere yardım etmek istiyorlar. Sıcak kanlı bir takımımız var, amacımız şampiyonluk ve umarım oluruz." diye konuştu.

Genç futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmak istediği yönündeki iddialar hakkında, "Bu haberi kim çıkardı? Onlara sorun..." cevabını verdi.

Yusuf Demir, yabancı statüsünde oynamasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruyu ise "Bu konu hakkında bir düşüncem yok. Bunu benimle değil, yönetenlerle konuşmanız lazım. TFFde çalışmıyorum, bilmiyorum. Onlara sorun" ifadelerini kullandı.

(Fotospor)