30 yaşındaki futbolcu maçtan 24 saat önce teknik direktörü Okan Buruk'la birebir görüşme yaptı.

Bülent Uygun'dan gazetecilere saygısızlık! "Yok yavrum..." Bülent Uygun'dan gazetecilere saygısızlık! "Yok yavrum..."

RİSK ALMAK İSTEMEDİ

Takımla idmanlara çıkmaya başlayan Zaha, Buruk'la konuşurak yüzde 100 hazır olmadığını ve kendini Kopenhag maçına saklamak istediğini söyledi. 

Yıldız oyuncu, "Bu maçta risk almak istemiyorum. Kopenhag maçında tam hazır hale geleceğim." dedi. Bu sözlerden sonra 49 yaşındaki teknik adam futbolcusunu kadroya almadı.

OKAN BURUK'TAN ZAHA AÇIKLAMASI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Samsunspor maçından sonra yaptığı açıklamada Zaha'nın Kopenhag maçında kadroda olacağını söyledi.

"Zaha kariyerinde hem sağ kanat oynamış hem de merkez oynamış hem de sol kanat oynamış bir oyuncu. Maç maç da bunları düşüneceğiz. Çok fazla maç oynayacağız. 6 tane üst üste maçımız var. Bu süreç içerisinde bütün oyuncularımı kullanacağım. Rakiplerimizin dizilişine göre karar vereceğiz. Zaha bir sonraki maçta kadromuzda olacak. Onu da kullanmak istiyoruz. Kopenhag maçında kadro olmasını ve bizden süre almasını düşünüyoruz" dedi. Baskının geçen sene de olduğunu aktaran Buruk, "Geçen sene de çok önemli bir kadro kurmuştuk. Allah'ın izni ile bunun üstesinden geldik ve şampiyon olarak ligi bitirdik. Son yılların en yüksek puanı, en çok galibiyet sayısı, kırılan rekorlar, bu anlamda geçen sene bizim için olumlu geçmişti ve mutlu bir şekilde bitirdik. Bu sene aynı şekilde baskı olacak. Baskıyı da seviyoruz." açıklamasında bulundu.

(Plus Sports)