Okan Buruk'un galibiyete dair öne çıkan yorumları şöyle...

"BİZ İÇERİDE BİRBİRİMİZE SARILIYORUZ"

"Son haftalarda takımın üstünde olumsuz şeyler söylenmeye çalışıldı. Biz çok mutluyuz. Hepimiz Galatasaray'a hizmet etmek için yarışıyoruz. Takım içinde farklı şeyler yansıtılmaya çalışılıyor. Yönetimimiz, başkanımız hepsi bize çok iyi destek veriyor. Yönetim, camia, başkanımızla hedefe yürümeye çalışıyoruz. Bizi de karıştırmaya çalışacaklar. Bunu net gördük. Biz içeride birbirimize sarılıyoruz. Dışarıda da bunu göstereceğiz."

CENGİZ ÜNDER'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

"Bazen transferlerde çok hızlı başarı bekleniyor. Bazen süre alabiliyor bu durum. Aynı şeyi Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için de söyleyebiliriz. Cengiz bugün 4 gol attı. Cengiz için de eleştiri vardı. Yapıcı olmalıyız. Hemen etki etmelerini bekliyoruz."

ICARDİ AÇIKLAMASI: "BOMBA GİBİ..."

"Icardi ile ilgili durumu anlatayım. Operasyon olur mu olmaz mı diye düşünüyorduk. Belki Süper Kupa'da maskeyle oynar düşüncemiz vardı. Daha sonra tedavisine operasyon olmadan tedavisine devam etmeye karar verdik. Yüzünde kırık var. Fenerbahçe maçında yumruk yedi. Direğe doğru itildi. Yüzüne, burnuna birçok yerine darbe aldı. Ayağındaki sakatlığından dolayı uzun zamandır iğneyle oynadı. Bir süre dinlendirip hem yüzündeki riskin azalmasını amaçlıyoruz. Alacağı darbeye görme kaybına da yol açabilir. Yener hoca gerekli tedavileri yapıyor. Bu süreçte ortak aldığımız kararla birkaç hafta dinlendireceğiz. Sonra yine bomba gibi başlayıp önemli katkı sağlayacak."

HAKİM ZİYECH SÖZLERİ

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"Ziyech Galatasaray'da mutlu. Afrika Kupası kampına giderken zaten sakatlığı vardı, orada tedavisi sürüyor, daha antrenmana başlamadı. Gayet mutlu bir şekilde gitti."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA DESTEK

"Kerem Aktürkoğlu yaptığı gol ve asistlerle bize çok katkı sağlıyor. Taraftarımız onun yanındaydı. Yine pozisyonlara girecektir, yine gol atacaktır."

"BELHANDA BAŞKA TAKIMLA ANLAŞTI"

"Belhanda ile ilgili düşüncemiz olmadı. Onun başka bir ülkeden başka bir takımla anlaştığını duyduk, onun için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.