48 yaşındaki teknik adam, isim isim transfer sorularına cevap verdi.

RONALDO AÇIKLAMASI

"Hocalar her zaman iyi oyuncularla oynamak ister. Tabii ki durumlarımız da ortada. Ona göre hareket etmemiz gerekiyor."

"DEMBELE'Yİ DEVRE ARASI ALMAK ZOR"

"Moussa Dembele iyi bir oyuncu. Takımında uzun süreler almadı. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Tüm kulüpler için iyi bir opsiyon ama devre arası almak zor. Bizim için kadro mühendisliği de önemli. Transferin başlamasına 1 ay var. Bu sürede ne olacağını bilmiyoruz."

"RIDVAN, HALİL VE DENİZ İYİ OYUNCU"

Onur Bulut, Samet Akaydın, Uğur Çİftçi, Rıdvan Yılmaz, Halil Akbunar ve Deniz Undav hakkında Okan Buruk: "Hepsini izliyoruz. Belki ocakta tasarrufumuz olur. Rıdvan, Halil ve Deniz iyi oyuncu, değerlendiriyoruz. Ocak ayında daha net ortaya çıkabilir ama henüz görüşmemiz olmadı."

ICARDİ'NİN KALMASINI İSTER MİSİNİZ?

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

"Santrfor, Galatasaray için önemli bir pozisyon. Hepimiz isteriz ama erken konuşuyoruz. Sezonu bitirmek lazım. Şu an yapılacak bir şey yok. Rashica ile de aynı şey oluyor. Onun da bizimle devam etmesini çok isteriz."

YABANCI KURALI HAKKINDA

"Yabancı oyuncu kuralında bütün hocalar oyuncu değişikliklerinde zorlanıyor. Ben de Türk oyuncunun daha çok oynamasını isterim. Benim elimi ve kulübün elini çok rahatlatır ama oyuncu üretme sistemini oluşturmadan kulüpleri buna mecbur bırakmak bana yanlış geliyor."

Kaynak: GsGazete