Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin uyumundan bahseden Okan Buruk, "Kerem ile Mauro Icardi arasında iyi bir his var. Takım olmamız çok önemli. Bireysel asist ve golden daha önemlisi, takım olmak. Herkesten çok ekstra bi şey istemiyorum. Basit oynayacağız. Kerem hem attı, hem attırdı. Kerem'e çok güveniyoruz. Türkiye için önemli oyunculardan biri. Formu daha da yukarı çıkacaktır." dedi.

Davinson Sanchez'le ilgili gelen soruya Okan hoca, "Avrupa'da transfer bitti, fırsat ve maddi anlamda kazanım var. Şampiyonlar Ligi katılım payımız, bütçemizde önemli bir gelir kalemi. Bunu kazandık. Avrupa'da transfer bitti ve aktif bir rol alabiliyorsunuz. Davinson Sanchez'den haberim yok henüz, Erden Bey bununla ilgili çalışmasını devam ediyor. Kimse merak etmesin. Herkes rahat olsun. Yönetim gerekeni yapıyor. Şampiyonlar Ligi'nden bütçe gelecek. Bunu transferde kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Levent Tüzemen: "Adeta Sırat Köprüsü'ydü..." Levent Tüzemen: "Adeta Sırat Köprüsü'ydü..."

Okan Buruk Gaziantep'e götürülmeyen Oliveira hakkında ise, "Sergio Oliveira'nın iki gün önce kasığında ağrı oldu. Dün konuştuk ve zorlamaya gerek olmadığını düşündük. Buraya getirmeyi düşünmedik." açıklamasını yaptı.