Halil ve Yusuf'un aslen Trabzonlu olduğu biliniyor. Demirbay ise fazla forma şansı alamadığı için Okan Buruk'un gözünden düştü.
3 İSME DE "OLUR DEDİ
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk Yusuf Demir'in kiralık transferine, Halil Dervişoğlu ve Kerem Demirbay'ın bonservisiyle ayrılığına onay verdi.
Bordo-mavili ekibin yetkilileri ve Galatasaraylı yöneticiler, önümüzdeki günlerde masaya oturacak. Söz konusu futbolcular, Trabzon'da futbol oynamayı kabul ederse. Tekke'nin ekibinde mücadele edecekler.
BERKAN KUTLU KALACAK
Zaman zaman taraftarın tepkisini alan ve takımdan ayrılacağı konuşulan Berkan Kutlu ise Galatasaray kariyerine devam edecek. Okan Buruk, 27 yaşındaki futbolcusuna orta saha, ön libero, bek ve stoper gibi bölgelerde forma şansı veriyor.
2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Kutlu, geçen sezon 42 maçta süre aldı 1 asistlik katı sağladı.