Galatasaray taraftarları Okan Buruk’u bekliyor. Ancak genç teknik adamın aşamadığı sağlık sorunı var. Şenol Güneş ayrıldıktan sonra Hamit Altıntop tarafından Türk Milli Takımı’nın başına getirilmek istendi. Fakat bu hamle gerçekleşmedi.

48 yaşındaki teknik adamın Türkiye ve yurt dışından aldığı teklifleri de aynı sağlık sorunu yüzünden kabul etmediği gelen bilgiler arasında.

ACUN ILICALI İLE GÖRÜLDÜ

Süper Lig'de Başakşehir'i 2019/20 sezonunda şampiyonluğa taşıyarak tarihi bir başarı elde eden ancak geçtiğimiz yıl Ocak ayında kulüpten ayrılan Okan Buruk, o tarihten bu yana takım çalıştırmıyor. Ailesinde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle mesleğine ara veren genç çalıştırıcı ilk kez geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'yla birlikte İngiltere'de görüldü.

B PLANI: BÜLENT KORKMAZ

Camianın en çok sevdiği isimlerden biri olan Bülent Korkmaz'ın yaşanan kötü gidişe dur diyebileceğini düşünen Sarı-Kırmızılılar'ın 'resmi olmayan' yollardan tecrübeli hocayla bir görüşme gerçekleştirdi öne sürülüyor. Son olarak Alanyaspor'da görev yapan Bülent Korkmaz'ın yapılan bu görüşmede, "Ben Galatasaray'ın evladıyım. Her zaman da göreve hazırım. Her ne şartta olursa olsun koşarak yuvama dönerim" ifadesini kullandığı belirtiliyor.

2008'DE DE GELMİŞTİ

2008-2009 sezonunda Skibbe'nin yerine Galatasaray'da teknik direktörlük görevine gelen Korkmaz 16 maçta görev yapmış ve 1,75 puan ortalaması tutturmuştu. Başkan Burak Elmas, Fatih Terim görevdeyken Torrent'le görüşüldüğüne dair iddialara, "Her zaman b ve c planı olarak farklı hocalarla bir araya gelebilirim" yanıtını vermişti.

(Fotomaç)