Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarını da değerlendiren 49 yaşındaki teknik adamın sözleri şöyle...

"MONTELLA BENİ TEBRİK ETTİ"

"Milli takıma verdiğimiz hizmetten dolayı mutluyuz. Montella ile iletişimimiz var. Manchester maçı sonrası beni arayıp tebrik etti, ben de aynı şekilde."

"ZİYECH'İN RAHATSIZLIĞI VARDI"

"Ziyech hala iyileşmedi. Ziyech'in zaten burada olan rahatsızlığı vardı. Fas'taki yetkililerle zaten konuştuk. Geçmişte olan ağrıyı orada tekrar olmuş gibi lanse ettiler. Gerçeklik payı yok."

"DERBİDE EN ÖNEMLİ GÜÇ TARAFTAR"

"Beşiktaş maçında araftarın bizi sonuna kadar desteklemesini istiyoruz. Pas hatası, yanlış tercih... Hepsi olacak. Saha kenarından her hata yapanı alkışlıyorum ve dışarı mesaj vermeye çalışıyorum. 90 dakika desteğimizi verelim. Performanslarını yukarı çekelim. Beşiktaş maçında en önemli güç yine taraftar. Birlikte hücum ve birlikte savunma."

"BURAK YILMAZ İÇİN HAYIRLI OLSUN"

"Burak Yılmaz Türk futbolu için önemli bir isim. Onun için hayırlı olsun diyorum. Şenol hocayla benzer bir hoca değişikliği oldu. Geçtiğimiz yıl Şenol hoca da bizim maçımız öncesi gelmişti."

"DAVİNSON PERŞEMBE GÜNÜ GELECEK"

"Bizim için en zor Güney Amerika'dan dönecek oyuncular. Yani Davinson Sanchez. Perşembe günü gelecek. Cuma antrenmana çıkacak, Cumartesi akşamı zaten Beşiktaş maçı var."

"B.MÜNİH MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray... Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray...

"Bayern Münih maçını kazanmak için oynayacağız. Yıllardır Şampiyonlar Ligi gruplarında yenilmiyor. Çok güçlü takım. Biz de iyi oyunculara sahibiz. Bir üst tura çıkma adaylarından biriyiz. Bayern Münih maçı sonrası alacağımız puanlara göre grupta durumumuz netleşecek. Sonuna kadar iddialı olacağız."