A Spor'dan Haldun Domaç'a konuşan Buruk'un sözleri şöyle

"OLİVEİRA İSTANBULSPOR MAÇINA, ICARDİ SİVASSPOR DEPLASMANINA YETİŞECEK"

"Sergio Oliveira'nın durumu iyiye gidiyor. İstanbulspor maçında oynayacak, kupa maçında oynamaz. Icardi de Sivasspor deplasmanına yetişecek." dedi.

OKAN KOCUK VE VAN AANHOLT SINIFI GEÇEMEDİ

Dünya Kupası hazırlık döneminde iki isim Okan Buruk'un gözüne giremedi. Okan Kocuk, bulduğu şansları iyi değerlendiremezken yediği hatalı gollerle dikkat çekti. Okan, Galatasaray'ın mağlubiyet aldığı 3 hazırlık maçında forma giydi ve ağlarında 7 gol gördü. Sınıfı geçemeyen bir diğer isim ise van Aanholt oldu. Buruk tarafından sol bek, orta saha sol gibi çeşitli yerlerde denenen Hollandalı oyuncu, istenilen verimi veremedi.

GENÇLERİ KAZANDI

Florya'dan yetişmiş 15 oyuncuyu Antalya'ya götüren Okan Buruk'un, en büyük kazanımı gençler oldu. Bu isimler arasında en çok ön plana çıkan isim ise Özgür Baran oldu. Buruk tarafından hem 6 hem de 8 numara olarak oynatılan Baran, sergilediği futbolla parmak ısırttı. Buruk, Baran'ı lig maçlarında da kullanmayı düşünüyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!"

MUSLERA ISINMA TURLARINDA

İstanbulspor maçında cezalı olan Fernando Muslera, 29 Aralık'taki Sivas deplasmanında takıma dönecek. Okan Buruk, maç ritmi kazanması adına Muslera'yı Toulouse karşısında 90 dakika sahada tutarken performansından memnun kaldı.

(A Spor / Sabah)