Okan Buruk, Fenerbahçe hocası Jose Mourinho'ya da göndermeli ifadeler kullandı.

KEMERBURGAZ'A GEÇECEĞİZ"

"Temmuz sonu, Ağustos ayı gibi Kemerburgaz'a geçeceğiz. Sezona ilk önce Florya'da başlayacağız."

MOURİNHO'YA HODRİ MEYDAN

"Benim için hiç fark etmiyor. İki sene önce de Jorge Jesus vardı. Mourinho lig için önemli bir hava getirecek. Önemli bir karakter ve sürprizli bir karakter. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir karakter. Gazeteciler için önemli olacak, soruları da kısa tutarsak."

KAÇ TRANSFER YAPILACAK?

"4 oyuncu. Forvete hem Icardi ile oynayacak hem onsuz oynayacak oyuncu bakıyoruz."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GELECEĞİ

"Gelecek teklif ve Kerem'in isteği önemli. Gelecek teklifleri oyuncularımızla ilgili değerlendireceğiz ama ilk düşüncemiz bu oyuncularla devam etmek."

"KADROMUZU KORUYACAĞIZ"

"Davinson Sanchez mi Nelsson mu satılacak diyorlar. Bizim oyuncu satmak değil, almak niyetimiz! Niye öyle konuşuluyorlar anlamıyorum. Galatasaray'ın düşüncesi satmak değil, almak. Kadromuzu koruyacağız."

Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..." Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..."

"ARABİSTAN SIKINTISI VAR"

"Daha lig yeni bitti. Şu dönem fiyatların yüksek olduğu ve seçeneğin az olduğu dönem. Hangi ülke futbolunda olduğumuz bilmemiz gerekiyor. Ayrıca Arabistan sıkıntısı var. Şu an birçok oyuncuyla görüşüyoruz."

SOFYAN AMRABAT İDDİALARI

"Galatasaray taraftarı sabırlı olsun. İlk önceliğimiz sağ bek. Yine orta saha için düşünüyoruz ama en acili sağ bek. Amrabat ile Çeşme'de görüşmedik. Amrabat, abisinden dolayı buraya çok gelmiş birisi. Burayı seven birisi. Geçen sene görüştük."

RAFA SİLVA'YA VETO

"Rafa Silva önemli oyuncu. Astronomik fiyatlar konuşuluyor. Hiçbir şekilde gündemimizde değil." şeklinde konuştu.