Okan Buruk, Milli Takım'da bulunan Serge Auirer ve sakat futbolcularıyla ilgili bilgi verdi.

"ŞAMPİYONLUK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"İşin başında ben varım diye benim başarım gibi görünüyor ama bu ekibimizin bir başarısı. Camia olarak bir hikaye yazmaya çalışıyoruz. 24. şampiyonluk bizim için çok önemli."

ICARDİ YORUMU

"Santrfor hep beslenmek ister. Bazen kendisi bazen arkadaşları yaratır. Bunu yaşayamayınca forvet oyuncusu mutsuzdur normal bu. Ceza sahası içinde çok top getiremedik. Bizim ona daha çok top getirmemiz lazım. O da %100'ünde değil bunu kabul edelim. Sakatlık geçirdi yavaş yavaş maksimuma gelecek. Ayağında ağrılar daha az ama %100 iyileşmesi için belki 2 ay geçmesi dinlenmesi gerekiyor. Ama hep takımla birlikte. İğnesiz oynuyor. Fiziksel olarak üstüne çıkacaktır."

KEREM AKTÜRKOĞLU VE NELSSON'UN DURUMU

"Kerem'in ayağına bir darbe geldi. Ciddi durumu yok. Nelsson'un da düşmeden dolayı bir spazmı yani şişliği oldu. Nelsson, bir sonraki maça yetişecek gibi gözüküyor ama yarınki kontrollerinden sonra net bir şekilde belli olur."

TFF'YE ELEŞTİRİ

"Sıkışık fikstür devam ediyor. Burada zeminler de önem kazanıyor. Bence imaj olarak Türkiye Kupası maçının da o stadyumda oynanması yanlıştı. Emre hoca da zeminin kötülüğünden şikayet etti. Ankaragücü de topa sahip olarak oynayan bir takım. 4-5 ay sonra EURO 2024 var ve takımlarımızdaki milli oyuncular için böle zeminler de oynamak bir risk. Bununla ilgili kararı TFF verecektir, nerede olursa biz oynayacağız. Önemli olan oyuncu sağlığı. Zeminle alakalı bir sakatlık durumu da TFF'ye yazacak bir durum."

"AURİER KADRODA OLACAK"

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

"Aurier'in yarın akşam final maçı var. Ondan sonra çok hızlı bir şekilde buraya gelecek. Bir sonraki maçta kadroda olacak. Durumuna bakacağız." ifadelerini kullandı.